REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
25.1° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Pistolarul de la Crazy se lăfăie cu telefoane mobile în pușcărie!

Pistolarul de la Crazy se lăfăie cu telefoane mobile în pușcărie!

Replica API 17 martie 2022 | 11:18 4114

Claudiu Dăngeanu, cunoscut ca pistolarul de la Crazy, dar și parte din gașca lui Nițoi, a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, decizie ce a rămas definitivă la Curtea de Apel Constanța, pe 2.07.2020. A fost încarcerat, iar de atunci încearcă pe toate căile să iasă din pușcărie. A cerut revizuirea condamnării, a depus contestație în anulare și chiar a solicitat întreruperea pedepsei, pe motiv că este bolnav. Toate acțiunile i-au fost respinse de către magistrați. De menționat este și faptul că individul a fost prins cu un telefon mobil în celula de detenție. Și ca să fie tacâmul complet, i-a venit și o amendă din Germania, în valoare de 130 de euro, pentru că făcea ”raliuri” pe autostradă.

Claudiu Dăngeanu, zis Montana

Din vara anului 2020, Claudiu Dăngeanu, zis Montana, se află în pușcărie, executând o pedeapsă de 4 ani și 6 luni cu executare. De atunci a tot depus cereri peste cereri. Ba de revizuire a condamnării, ba contestații în anulare și chiar de întrerupere a pedepsei întrucât ar suferi de o boală ce nu poate fi tratată în sistemul penitenciar. A fost dus la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, iar rezultatul a relevat că petentul nu se află în imposibilitatea executării pedepsei din punct de vedere medical ia patologia prezentată poate fi tratată în cadrul rețelei sanitare a Administrației Naționale a Penitenciarelor, cu respectarea indicațiilor terapeutice.

Prins cu telefon în celulă

De asemenea, Claudiu Dăngeanu a fost prins cu un telefon asupra lui, un Samsung A20, cu care se fotografia și iniția apeluri, fiind sancționat. A contestat sancțiunea, însă judecătorii i-au respins-o.

Amendat în Germania pentru că făcea raliuri pe autostradă

Totodată, a fost amendat cu 130 de euro pentru că a depășit viteaza legală cu 30 de km/h pe autostradă. Astfel, pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat dosarul cu obiectul: ”recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004)”. Magistrații au decis: ”Recunoaşte decizia de impunere a sancţiunii pecuniare nr. 567.50.049577/13.03.2019, definitivă la data de 09.04.2019, stabilită de Biroul Federal de Justiţie - Germania, prin care numitului D.C. i-a fost aplicată sancţiunea pecuniară în cuantum total de 130,65 euro(100 de euro sancţiune contravenţională şi 30,65 euro cheltuieli judiciare)”, potrivit minutei judecătorești.

Astfel, până în momentul de față, nu a reușit să scape, sub nici o formă, de închisoare.

De ce i se spune ”pistolarul de la Crazy”

Potrivit anchetei, Poliția Stațiunii Mamaia a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană ce nu a dorit să-și decline identitatea, cu privire la faptul că în incinta clubului Crazy Beach din Stațiunea Mamaia a avut loc o altercație în care s-a folosit o armă de foc. Conform declarațiilor unui martor, acesta a văzut, în jurul orei 5.50, o persoană ce avea în mână un pistol cu care a executat 2 focuri de armă. Persoana respectivă a avut o altercație fizică cu un alt bărbat, cei doi părăsind ulterior incinta clubului. Doi dintre agenții de Securitate au observat în mâna uneia dintre persoanele implicate în conflict o armă de foc și au auzit executarea unor focuri de armă. Instanța a reținut că probele decisive care dovedesc faptul că inculpatul Claudiu Dăngeanu este persoana care a deținut și folosit arma letală în cauza de față sunt declarațiile agenților de pază, ambii arătând cu certitudine, inclusiv în fața instanței, că l-au văzut pe inculpat având asupra sa un pistol de dimensiuni relativ reduse, cu care a executat 2 sau 3 focuri de armă. De asemenea, cei doi au relatat că i-au văzut pe cei doi combatanți lovindu-se reciproc.

A fost condamnat definitiv la 4 ani și 6 luni de închisoare, decizia rămânând definitivă pe 2.07.2020.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Allinclusive poarta alba legale steroizi mobile fabrica de borfasi
0
0
boca boca boca
0
0
Se lafaia cu telefoane mobile, un kkt! Daca se lafaia, nu il mai prindea.
1
0
Vai mama lui
0
0
Asta se kaka imprastiat in puskarie si se da mare!
0
0
Eroul zildi
0
0
acest individ va contribui la pensia batranilor...ce munceste individul...si ca el sunt mii si mii...
1
0
da kktu de pruia si boca nu ii vedeti ca sunt kkti la kur ca ii ia acuma
0
0
Vai de capului de narcoman obosit
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768