REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Pistolarul de la Filicori, Gabriel Matyas, acum "trage" și la lăutari!

Pistolarul de la Filicori, Gabriel Matyas, acum "trage" și la lăutari!

Replica API 14 martie 2022 | 23:52 5875

Pistolarul de la Filicori, Gabriel Matyas, a reapărut în centrul atenției, fiind surprins într-un local din Chirnogeni. Acesta și-a petrecut noaptea de sâmbătă, 12 martie, alături de amicii lui și muzicieni. Se pare că scena în care, acum mai bine de un an, acesta alerga pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Filicori, cu un pistol în mână, mai mulți indivizi a rămas în cazierul său, iar acum... trage și la lăutari.

În seara de sâmbătă, 12 martie a.c., Gabriel Matyas, zis și pistolarul de la Filicori, a fost surprins într-un bar de noapte din localitatea Chirnogeni.

Iată că, la mai bine de un an de la întreaga scenă pe care acesta a desfășurat-o în zona cafenelei Filicori, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Matyas Gabriel recuperează timpul pierdut. Așa-zisul interlop și-a petrecut noaptea în centrul atenției, fiind înconjurat de amicii acestuia și plătind dedicații unui lăutar constănțean.

Amintim că, în urmă cu mai bine de un an, Gabriel Matyas a fost condamnat pentru comiterea infracțiunii de uz de armă fără drept.

Judecătoria Constanța a contopit pedepsele principale stabilite în alte dosare şi au aplicat inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 6 închisoare la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă stabilită, urmând ca în final inculpatul să execute pedeapsa de 8 luni închisoare cu suspendare.

Scandalul a avut loc în noiembrie 2020

Polițiștii constănțeni au fost solicitați să intervină marţi, 17 noiembrie 2020, în zona cafenelei Filicori, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, după o altercaţie în stradă. Totul s-a petrecut în fața localului, acolo unde Gabriel Matyaș, care locuiește într-un bloc din zonă (el fiind din Cobadin), s-a întâlnit cu mai mulți indivizi, cu care avea un conflict mai vechi. Au avut loc schimburi de replici, iar acei bărbați l-ar fi lovit. Acesta din urmă a scos un pistol cu bile și a tras. Se pare că ar fi fost și șicanări în trafic. Gabriel Matyaș are un BMW negru. A fost reținut și apoi propus spre arestare, după care trimis în judecată și condamnat.

Precizăm că el mai apare și în alte dosare.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E clubul fratilor Matyas
0
0
Da dc nu zici ca ia dat 15 mii lu sluga aia de Valentino care fura din genti la parnae ca sa retraga plangerea
0
0
Smecher cu datorii la intretinere care sta cu mama in casa
0
0
CINE SI DE CE II BAGA IN SEAMA?
1
0
Vezi ce rabla de reporter esti si nu stii nimic este clubul fratilor matias acum dar voi sunteti reporter si stiti tot ah sj este si un peste bisexual obosit cu ei nu stiu de ce fratii astia il tin pe catel dupa ei
0
5
Cocalar necalificat
11
0
Taranus de chornogeni..ce sa ceri de la un lache ca asta
12
0
Taran basit
12
2
Interlop cu apucaturi de fata
16
0
suuuper, articolul mi se pare senzational!!! haha
19
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768