REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Pistolarul din campingul din Vamă, dus la Palazu

Pistolarul din campingul din Vamă, dus la Palazu

Victor ROTARU 15 iulie 2023 | 10:36 2394

Vineri seară, în Vama Veche, un scandal s-a terminat cu împușcături de pistol. Un conflict spontan a izbucnit între două persoane, într-un camping din Vama Veche. Unul dintre bărbați, în vârstă de 50 de ani, l-a împușcat în piciorul pe un altul de 21 de ani. Mai mult decât atât, pistolarul a amenințat că se sinucide, la fața locului ajungând și un negociator din cadrul IPJ Constanța. 

Pistolarul din campingul din Vama, dus la Palazu

Ca urmare a sesizării din data de 14 iulie a.c., cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

De la fața locului a fost ridicată arma folosită de persoana în cauză, respectiv o armă letală cu glonț de calibrul 9x19 mm, pe care aceasta o deținea legal.

Bărbatul a declarat că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu alte persoane din camping, ar fi acționat accidental pistolul.

Bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. 

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și a luării măsurilor legale ce se impun.

Reamintim:

”La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. Cercetările în acest caz sunt, în prezent, în derulare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar și pentru identificarea tipului de armă folosit. De asemenea, la fața locului se află un negociator din cadrul IPJ Constanța, având în vedere faptul că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a amenințat că se sinucide.” au transmis reprezentanții IPJ.

În urma activităților desfășurate de polițiștii din Constanța, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a predat arma. Acesta a fost imobilizat. Se continuă cercetările.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum naiba detinea asta arma aia legal ? De cativa ani incerc sa fac o cerere pentru arma. Mereu mi se spune ca trebuie sa fiu persoana publica, angajat in institutii publice, ori sa detin sume importante de bani, etc. Altfel daca esti muritor de rand n-ai voie. Bezna mintiiii
5
4
Calibrul 9x19 mm ????? Aveti habar despre ce scrieti?
5
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677