REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
23.8° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

PISTOLARUL din clubul CRAZY nu RECUNOAȘTE că a TRAS cu ARMA

PISTOLARUL din clubul CRAZY nu RECUNOAȘTE că a TRAS cu ARMA

Replica API 16 august 2021 | 00:44 4626

Claudiu Dăngeanu, supranumit și pistolarul din Crazy, a fost condamnat la 4 ani și șase luni de închisoare pentru infracțiunile de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept de Judecătoria Constanța, prin sentința penală din data de 23 martie 2020. Vă reamintim că individul, în vara anului trecut, a intrat într-un conflict cu o persoană în timp ce se aflau în clubul din Mamaia, ocazie cu care a făcut uz de armă de foc letală, executând două focuri, fără a poseda armamentul și muniția în mod legal. Bărbatul a depus o cerere de revizuire, susținând că persoanele care au executat focurile de armă au fost agenții de pază prezenți la incidentul din data de 07.07.2019, invocând faptul că persoanele audiate au dat declarații neconforme realității.

Ce susține Claudiu Dăngeanu

Claudiu Dăngeanu susține că persoanele care au executat focurile de armă au fost agenții de pază prezenți la incidentul din data de 07.07.2019, invocând faptul că persoanele audiate au dat declarații neconforme realității. S-a arătat că la data de 07.07.2019 a avut loc o altercație între revizuent și numitul B.P., pentru aplanarea căreia unul dintre agenții de securitate a executat focuri de armă cu muniție letală, după care alți agenți i-au despărțit pe cei care se încăieraseră. S-a arătat că persoanele din club au observat că agenții au executat focuri de armă, iar această împrejurare a fost stocată pe camerele de supraveghere, dar pentru cercetarea judecătorească a fost transmisă o copie a înregistrării modificată/editată, în care imaginile se văd în ceață și lipsește intervalul orar în care au fost executate focurile de armă. Inculpatul susține totodată că focurile au fost executate de către numitul D.C., agent de pază, care însă a fugit de la locul faptei, nu a fost audiat de organele de poliție, iar persoanele audiate au încercat să acopere activitatea acestuia.

Cererea de revizuire a fost respinsă

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța aU reținut că inculpatul susține caracterul mincinos al declarațiilor martorilor audiați de prima instanță fără însă a face dovada unei hotărâri definitive de condamnare a celor doi martori pentru infracțiunea de mărturie mincinoasă. Celelalte susțineri ale inculpatului, respectiv împrejurarea că focul de armă ar fi fost executat de către agentul de pază D.C. și că imaginile video ar fi fost modificate, sunt simple apărări de fond, simple supoziții, nesusținute în plan probator și care, astfel, nu se pot circumscrie noțiunii de „fapte sau împrejurări” necunoscute. Prin sentința din data de 22 iulie 2021, Judecătoria Constanța a respins cererea de revizuire ca inadmisibilă. Sentința nu este definitivă, Claudiu Dăngeanu depunând apel care se va judeca pe 3 februarie 2022.

CUNOSCUT pentru SCANDALURI, parte din gașca lui Nițoi

Vă reamintim că inculpatul nu este la primul conflict cu legea, el fiind cunoscut pentru conflictele în care a fost implicat. Spre exemplu, în 2006, acesta a provocat un scandal într-un bar, lăsându-se cu geamuri sparte. La fel și în 2003, individul a provocat un scandal într-o discotecă din Mihai Viteazu alături de fratele său și mai multe persoane. Însă, de menționat este și faptul că, alături de Marius Nițoi, a făcut parte dintr-o grupare de proxeneți, care au exploatat 11 tinere. Astfel, în 2011, a fost condamnat la 4 ani de închisoare, de către autoritățile din Nisa.

Citește și PISTOLARUL din clubul CRAZY, condamnat la 4 ani și jumătate ÎNCHISOARE

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai frate voie politistilor sa impuste la ei ca in America
1
0
Cu un glont in cap nega mult mai bine
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118