REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Pistolarul din Crazy resimte gustul libertății, după trei ani de pușcărie!

Pistolarul din Crazy resimte gustul libertății, după trei ani de pușcărie!

Mirela PASCAL 18 mai 2023 | 00:00 8786

Claudiu Dăngeanu, supranumit si pistolarul din Crazy, resimte gustul libertății, după trei ani în spatele gratiilor. Condamnat în 2020 la patru ani de închisoare, Dăngeanu a reușit să impresioneze judecătorii, care au decis să-l elibereze condiționat. Ce-i drept decizia nu e definitivă, dar sunt șanse mari ca și la apel să aibă câștig de cauză. 

Pistolarul din Crazy resimte gustul libertatii, dupa trei ani de puscarie!Claudiu Dăngeanu, zis Montana

În vara anului 2019, pistolarul Dăngeanu a intrat într-un conflict cu o persoană în timp ce se aflau în clubul din Mamaia, ocazie cu care a făcut uz de armă de foc letală, executând două focuri, fără a poseda armamentul și muniția în mod legal, acțiuni prin care a tulburat grav ordinea și liniștea publică, cauzând un puternic sentiment de frică și insecuritate în rândul clienților clubului. Instanța a decis, în 2020, condamnarea lui Claudiu Dăngeanu la 4 ani și șase luni de închisoare pentru infracțiunile de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept.

După aproape trei ani, judecătorii din Târgu Jiu au admis liberarea condiționată a pistolarului, decizia fiind pronunțată marți, 16 mai.

Pistolarul din Crazy resimte gustul libertatii, dupa trei ani de puscarie!

A făcut probleme și în pușcărie

În timp ce își executa pedeapsa, Montana nu s-a lipsit de obiceiurile neortodoxe. A fost prins cu un telefon asupra lui, un Samsung A20, cu care se fotografia și iniția apeluri, fiind sancționat. A contestat sancțiunea, însă judecătorii i-au respins-o.

Cunoscut pentru scandaluri, parte din gașca lui Nițoi

Vă reamintim că inculpatul nu este la primul conflict cu legea, el fiind cunoscut pentru conflictele în care a fost implicat. Spre exemplu, în 2006, acesta a provocat un scandal într-un bar, lăsându-se cu geamuri sparte. La fel și în 2003, individul a provocat un scandal într-o discotecă din Mihai Viteazu alături de fratele său și mai multe persoane. Însă, de menționat este și faptul că, alături de Marius Nițoi, a făcut parte dintr-o grupare de proxeneți, care au exploatat 11 tinere. Astfel, în 2011, a fost condamnat la 4 ani de închisoare, de către autoritățile din Nisa. De asemenea, în 2020 ar fi adresat ameninţări cu moartea şi acte de agresiune fizică unor persoane, martore într-un dosar, în timpul intervenției într-o înregistrare audio-video, efectuată, în direct, pe o rețea de socializare.

Amendat în Germania pentru că făcea raliuri pe autostradă

Totodată, a fost amendat cu 130 de euro pentru că a depășit viteaza legală cu 30 de km/h pe autostradă. Astfel, pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat dosarul cu obiectul: ”recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004)”. Magistrații au decis: ”Recunoaşte decizia de impunere a sancţiunii pecuniare nr. 567.50.049577/13.03.2019, definitivă la data de 09.04.2019, stabilită de Biroul Federal de Justiţie - Germania, prin care numitului D.C. i-a fost aplicată sancţiunea pecuniară în cuantum total de 130,65 euro(100 de euro sancţiune contravenţională şi 30,65 euro cheltuieli judiciare)”, potrivit minutei judecătorești.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbiti unii pe aici ce nu stiti.Al cunosc prea bine pe claudiu.este un adevarat OM,iti da si haina de pe el,te ajuta fara sa ceara nimic inapoi.voi care nu al cunoaste-ti nu vorbiti.
0
0
A făcut mai multe fapte decât aveți voi vacanță, gaby o p***a care la legat cu Ionuț de la Ovidiu și cu p***a de la Cernavodă care se fure în c*r de mic la pușcărie! Lătrau toți aici, numai sifoane în Constanța, druga vinde droguri din 2007 de când făcea școală de p******r, dacă ma fac sifon va leg pe mulți prin oraș băieți ăștia peste noapte, iar la bătaie sunteți niște p***e toți, umblați o suta ca de erați buni erați singuri mereu, dacă va dau dosarele și cu dovezi de mulți din 5 și din oraș va fac de ras și va duceți și la pușcărie, măcar alții au sânge în p.. A.. Forță Montana
0
0
Ce știți voi de Montana stați și vorbiți voi la adresa lui … Nu mai invidia vorbește din lumea care scrie aici in comentarii p***t , e o dulceața de om nu cred ca exista sa ii cera cineva ajutorul și sa nu ajute are suflet de aur și un caracter frumos… vorbiți in cunoaștere de cauza
0
0
Fă montană fă iar o sa vi sa cauți pullăă după cineva lini trase pe c*r
0
0
Cu asa cazier si eliberat pt buna purtare. Bun sistem avem!
15
0
Bai sifonule, te-ai apucat de comentarii acum ???? Ai grija sa nu iti rupi picioarele alea schioape !
1
2
30kmh peste limita de viteza, amenda 100 de euro. In Romania probabil e de 3 ori mai mult, ca deh, romanul pune botu.
4
1
Gabi dă-mi și mie banii care te-am împrumutat sa ii bagi in firma . Ești șmecher cu datorii in tot orașul ? Ceri bani la lume sa îți plătești avansurile pt nunta ? Dă-mi banii fratello ! Te umfli aiurea pe stomacul gol ! Ești un pârlit !
8
0
Pai cum ma ai legat omu acum vrei sa il si bati ?
2
1
Un bul cu arfe de interlop ! Nu-i face pielea doi bani la c****a asta borâtă refugiata de la țara la Constanta ! Am sa te penetreze si pe tine și pe toți finii , cumetrii și fratii tai . Te aștept la constanta ! Sa văd dacă mai umbli cu pistolul la tine c****a infecta !
8
0
Sa.mi bag pwula in sufletele copiilor lui....si sa mă pish pe mormântul măsii de infect
9
0
Interlopi cu borsete ! Hahahaha
11
0
Ba cazierul din Germania de speriat
5
0
Ce stie ma saracia asta de om... sa faca in afara de gainarii.. nimic, pt ca nu are iq necesar.
10
0
Asta trebuia bagat In lagarul de la Pitesti pt reeducare, nu toti intelectualii care ar fi ridicat tara asta... parazitii astia comit concurs de infractiuni si iau cativa ani.
15
0
c***i borate si analfabete
14
0
Se duce înapoi cât de c*rând.. nu face pureci afara...
15
0
Pe asta la legat Gabi Liutic Gabi a dus inregistrarea la politie cand a tras cu pistolu
9
1
moamaaaaa ce faptah....130 euro amenda.....stai sa ghicesc fapta e de fapt ca nu a avut bani de amenda hahahahaha ditamai periculosu
12
0
O vindea pa nevasta-sa... Bai terminati cu respectatul curvelor imputite si pestilor talhari care omoara femeile care nu se supun...
24
4
Cine mai sunt și săraciile astea cu aere de băieți smecheri? Pai astia nu ii baga nimeni în seama și încearcă sa se facă și ei văzuți.Lacheti de la țară
26
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166