REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Pistolarul Erdinci s-a mai ales cu o condamnare, pentru violență în familie

Pistolarul Erdinci s-a mai ales cu o condamnare, pentru violență în familie

Virgil STOIAN 29 decembrie 2022 | 00:00 2003

Asan Erdinci, un tânăr din Constanța, și-a câștigat renumele de pistolarul de pe Ștefan cel Mare, după ce a împușcat o persoană în cap, cu un pistol de airsoft. Tânărul a intrat din nou în atenția oamenilor legii după ce a împușcat-o pe mama concubinei, iar apoi a amenințat că o taie cu ciobul pe concubină, dacă solicită intervenția poliției.

Foto cu caracter ilustrativ

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Asan Erdinci la 3 ani și 10 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Sentința a fost dată pe 20 decembrie 2022 și nu este definitivă.

Potrivit anchetei, în data de 25.03.2022, Asan Erdinci, în timp ce se afla la domiciliul concubinei sale și a mamei, pe fondul unui conflict spontan, a agresat-o fizic pe soacră, cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului, provocându-i acesteia suferințe fizice, și ulterior, acesta a tras asupra ei mai multe bile propulsate dintr-un pistol, tip airsoft, pe care îl avea asupra sa, cauzându-i o fractură costală cu pneumotorax, ce necesită 50-55 de zile de îngrijiri medical. De asemenea, pe fondul unui conflict spontan, a agresat-o fizic pe femeie, cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului, provocându-i acesteia suferințe fizice. Tot în sarcina lui Asan Erdinci s-a reținut și că în dimineața aceleiași zile, a amenințat-o pe concubina sa cu un ciob de la geamul spart pe concubina acestuia, punându-i-l la gât și amenințând-o că dacă va solicita intervenția organelor de poliție o va omorî. Potrivit declarațiilor concubinei, Asan Erdinci se afla în sevraj, și de aceea a reacționat violent.

A împușcat un bărbat în cap, în centrul Constanței

În data de 5 septembrie 2021, în urma unui conflict spontan pe care l-a avut cu doi frați, în preajma unei patiserii pe de strada Ștefan cel Mare, Asan a scos un pistol airsoft cu care l-a împușcat pe unul dintre frați, nimerindu-l în zona capului. La acel moment, persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate, însă a fost în afara oricărui pericol și nu a rămas internată. Tot atunci, medicii legişti au stabilit că are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale. Asan Erdinci a mai fost condamnat și pentru trafic de droguri, și a fost acuzat de lovire sau alte violențe, amenințare, tâlhărie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baiatu lu asan turgai sifonu acreditat .asta un drogat doarme in bai la poarta alba.hal de băieți tineri
0
0
incurajator articoll, ,,pistolar,, vor mai apare ...cativa liberi la ...scenarii ,ca n filmele americane , de unde vine si ...regia!
3
0
Zdrentoiul asta ar trebui sa zaca in parnaie, acolo e locul lui, nu in comunitate
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436