REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Plafonul de venituri până la care pensionarii pot beneficia de compensarea cu 90% a medicamentelor s-a majorat

Plafonul de venituri până la care pensionarii pot beneficia de compensarea cu 90% a medicamentelor s-a majorat

A.F. 2 ianuarie 2024 | 12:59 2486

Odată cu creșterea punctului de pensie, de ieri s-a majorat și plafonul de venituri până la care pensionarii pot beneficia de compensarea cu 90% a medicamentelor, informează Rador Radio România.

Plafonul de venituri pana la care pensionarii pot beneficia de compensarea cu 90% a medicamentelor s-a majorat

De această facilitate vor beneficia persoanele cu venituri de până la 1.830 lei pe lună, față de 1.608 lei pe lună, cât era limita anterioară.

Autoritățile au menționat că în primele nouă luni ale anului trecut aproximativ 433.000 de persoane au beneficiat de peste 2 milioane de rețete compensate cu 90% în cadrul acestui program social pentru pensionari, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Continui, reiau acum se renunță la ceva ce nu a funcționat, acum sunt 25% din pensia celui decedat, ce nu se mai dau. Voi va auziți ce vorbiți? Și cum va ocupați numai de pensionari sa le reduceți absolut totul? Adică drogații speciali pot obține venituri și pensii fără număr plecând o persoana care vrea sa lucreze pana la 70 ani sa aleagă o tre pensie și salariu? Mai nenorociților, nu vreți voi sa facem schimb și sa va vad ce alegeți? Noua ne veți pune taxa și pe aerul expirat pe când aleșii voștri beneficiază de măriri de salariu. Pe lumea cealaltă cu totii
4
0
Acum vad noi modificări tot în rândul pensionarilor, căci ei sunt unicii în care se poate trage. Sunteți de a dreptul inconștienți, prin ultimele modificări ați introdus o măsură, măsură care deși era valabila nu a fost luata în calcul, și anume persoana căreia i a decedatjumătatea sa beneficieze de 50% din pensia acestuia
3
1
c a reul si imprumuturile acoloi speranta poate si niste tichete sa mai prelungim agonia ,vin scumpiri mari ,taxe si impozite unflate dar slava guvernantilor ca pensiile speciale si salariile colosale merg bine si frumos, ei sunt oamenii speciali ai tarii!
2
2
Citești și te crucești, cum nu le este rușine sa emită astfel de aberații? Grija lor fata de cei saraci, eu care cred și sunt convins în continuare, ca ei au grija numai de drogații speciali ce pretind a fi magistrati și bineînțeles de haita lărgită a lor de hoți, borfași, analfabeți, drogați. Nu va ceapa obrazul de rușine?, voi animalelor puteți supraviețui cu 1250 de lei netunar? CÂND ANULATI ACELE NENOROCITE DE PENSII SPECIALE, PENTRU CA ACEȘTI DROGAȚI NUMAI JUDECA. CIBE TREBUIE SA REVIZUIASCĂ CONSTITUȚIA CA ACEȘTI DROGAȚI SA INTRW I NORMSLITATE, ADICĂ PENTRU VERDICTE FAVORIZANTE SA FACĂ PUȘCĂRIE SA NU MAI BENEFICIEXA DE ABSOLUT NIMIC?
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513