REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
26° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Plaja din Năvodari, invadată de vânzătorii ambulanți! Video

Plaja din Năvodari, invadată de vânzătorii ambulanți! Video

Replica API 18 iulie 2022 | 00:00 2632

În ciuda faptului că sunt vânați de polițiști și jandarmi, vânzătorii ambulanți nu contenesc să se plimbe cu marfa, un adevărat atentat la sănătatea consumatorului, printre șezlonguri. În toate stațiunile de pe litoral: Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Vama Veche sau Mamaia, vânzătorii ambulanți invită turiștii să cumpere porumb fiert, rostind zicala: ”Ia porumbul neamule!”. Spre exemplu, în cursul zilei de sâmbătă, 16 iulie a.c., plaja era arhiplină, nu numai de turiști, ci și de vânzători ambulanți. Pur şi simplu, agasează oamenii, în speranţa că-şi vor vinde marfa, porumb, gogoşi, covrigi şi tot felul de minunăţii.

Spre exemplu, în cursul zilei de sâmbătă, 16 iulie a.c., în decursul a 4 ore, nu mai puțin de 6 vânători și-au încercat norocul de a vinde marfa. 


 

Viceprimarul orașului Năvodari, Costel Aurelian Dumitraşcu, a tras un semnal de alarmă asupra acestui aspect, deplasându-se pe plajele din Năvodari, însoțit de un echipaj de poliție locală, oprind câțiva astfel de comercianți pentru a-i întreba în ce condiții sunt preparate produsele.

Vânzătorii ambulanți n-au dispărut de pe plajă, deşi Poliţia Locală din Năvodari ameninţă cu amenzi şi confiscarea mărfii! Pentru că ştiu şi ei că nu pot avea ginion ori de câte ori ies cu marfa pe plajă, mai mulți indivizi încercau să-și vândă marfa în cursul zilei de sâmbătă, 16 iulie a.c.. Oamenii însă nu sesizează pericolul, nu îşi bat capul unde sau cum este fiert produsul ori că e transportat în saci, iar de acolo deşărtat în găleţi.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vedeti pe plaja Belona si Debarcader din eforie nord,cati vanzatori ambulanti sunt, de nu ai liniste deloc, Toti tiganii striga continuu, este o tiganie de nedescris. Aloo politia, ce faceti?Politia locala?Jandarmeria?...dormiti sau va luati spagi
0
0
... la umbra in spate la Terasa Jeni din Tabara Navodari iar tiganii cu zmeura si porumb sunt cazati la casute la 100 de distanta , dar ei stiu asta si baga capu' in nisip ca strutul ! Pe plajile din MAMAIA NORD nu vezi picior de politai local , fatza - fatza cu masinile de politie pe Promenada ,nu s-ar da unul jos sa-i amendeze pe zecile de t****i care au invadat plaja ! Dau si ei 2-3 amenzi pe saptamana la misto , sanchi ca sa aiba CHELARU ce raporta pe Facebook la sfarsit de saptamana ! Rusine !
1
0
Nu va e dor de Maxare?
1
0
sa mearfa in control ca vad ca se filmeaza si pune pe tiktok cand face controale, respectand legea! Dar cand l-a filmat Gurzu ala de l-a pus pe youtube, intrand in sediul politiei fara a purta masca... nu mai respecta legea. Dosar de ofiter 2
1
0
cine mai vine aici la preturile astea?e mai ieftin in strainatate la hotel de 5 stele, oare ce sa alegem?
2
0
Ii place romanului sa haleasca mizeriile astea,daca nu se vindeau nu mai umblau astia.
0
0
cubul de publicitate de la neversea,avea doua mesaje de sufletul lui chitzac,azi ele erau acoperite pe partea de gara cu alt afis si parte dinspre mangalia s-a ridicat cortina sa nu se vada, cred ca politia locala sa nu se supere seful, in mamaia e treaba porumbului sa se amendeze
0
0
daca ai ajuns sa dai bani ca sa stai pe asa zisa plaja la mamaia nord,intre blocuri si macarale,inseamna ca nu p**s temda mintea afara din casa.Asa ca daca.i spui bizonului ca porumbul e fiert in masini de spalat vezhi,romanesti,crezi ca.i pasa?
0
0
Mai nasol e ca acum e de fitza sa iti mai speli si cainele in apa marii in zona exclusivista din Mamaia. Zilnic este cate un patruped in spuma marii.Inca nu am vazut cai spalati acolo, dar cu siguranta, urmeaza.
1
0
Politia locala e ocupata sa caute prin gunoaie sau sa mai goneasca din turisti cu amenzi pentru parcare
0
0
macar daca isi vindeau porumbul lor, dar este porumb furat de pe camp din munca altora.
0
0
Daca sunt p****i lasa i sa manance porumb fiert in apa cu putina urina asa la misto de gust
0
0
apoi se mira ca fug turisti de mamaia si mamaia nord
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513