REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
11.1° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Plaja Zanzibar, din Mamaia Sat, un colț de rai în stil african. Video

Plaja Zanzibar, din Mamaia Sat, un colț de rai în stil african. Video

Deria ISLEAM 28 iunie 2024 | 00:00 4187

Litoralul românesc înflorește de la an la an datorită managerilor de plajă care își folosesc cu dibăcie imaginația și încropesc mici colțuri de rai. Așa poate fi descrisă și plaja Zanzibar, localizată în Mamaia Sat, care pare o bucățică ruptă din faimoasa insulă a Tanzaniei. Nu doar paturile de pe plajă colorate și confortabile sunt elemente care fac plaja specială, ci și elementele decorative desprinse parcă din Africa. Și dacă numele plajei este influențat de acest continent, turiștii de pot bucura de mâinile harnice ale unui hair stylist african dacă își doresc bine cunoscutele codițe împletite. Barul se laudă cu rețete proprii la băuturi și mâncare la discreție, iar când vine vorba de distracție, reprezentanții plajei spun că anul acesta vor avea DJ și MC de la Kiss FM. Nu doar atât, plaja urmează să ofere un centru de consiliere psihologică.

Plaja Zanzibar, din Mamaia Sat, un colt de rai in stil african. Video Plaja Zanzibar, Mamaia Sat, Constanța

Plaja Zanzibar, tradiție de peste 10 ani

De mai bine de 10 ani plaja Zanzibar continuă să surprindă plăcut turiștii, transformându-se, astfel, într-un brand: „Plaja Zanzibar reprezintă eforturile noastre de mai bine de 10 ani, de fapt acesta este al zecelea sezon. Am început această activitate în anul 2014, inițial într-o altă locație. În urma licitației din 2016, am reușit să ne mutăm în această locație, pe care am dezvoltat-o cu pași mici, aș spun eu. Astfel, după opt sezoane am ajuns la această formulă pe care eu o găsesc ca fiind optimă. Avem o ocupare destul de judicioasă a plajei, fără ca ea să fie aglomerată, dar, în același timp, destul de bine așezată, astfel încât oamenii să poată ajunge la noi. Am devenit un brand, de câțiva ani suntem destul de cunoscuți, turiștii se simt bine, vin pentru prima dată, după care revin an de an. Avem oameni care ne sună la fiecare început de sezon să se asigure că suntem aici, să ne întrebe despre prețuri și să se asigure că vor avea, ca în fiecare an, parte de o bună petrecere a timpului liber, a concediului.”

Plaja Zanzibar, din Mamaia Sat, un colt de rai in stil african. Video Plaja Zanzibar, Mamaia Sat, Constanța

Produse proaspete preparate după rețete proprii

Plaja Zanzibar se deosebește prin calitate, produsele fiind foarte îndrăgite de către clienți, întrucât acestea sunt proaspete și făcute după rețete proprii. Astfel, turiștii se pot relaxa pe paturile confortabile și colorate de pe plajă, savurând o limonadă din lămâi proaspăt stoarse sau un frappe făcut după cum cei de la Zanzibar știu mai bine: „Eu cred că diferența este dată în primul rând de oameni, avem oameni cu care lucrăm de ani de zile, barmanii noștri și beach boy. Diferența este dată și de întregul set up și dotările de pe plajă. Având în vedere particularitățile plajei, și anume dimensiunea ei, în primul rând, a trebuit să găsim soluții pentru a o putea administra într-un mod cât mai eficient. După mai multe încercări, am ajuns la această formulă cu aceste paturi de plajă, extrem de mari și de confortabile. Toată lumea se simte extrem de bine aici. De asemenea, umbrelele sunt de dimensiunea ideală. La bar avem o gamă largă de produse. Facem in house toate produsele atât de îndrăgite de clienți. Limonada este făcută cu lămâi proaspăt stoarse, stoarcem zeci de kg pe zi, nimic nu este pregătit pe bază de surogate sau concentrate. Avem un frappe foarte bun pe care, la fel, îl facem după o rețetă proprie, doar cu lapte și frișcă naturală, din lapte. Avem o gamă variată de beri la draft și nu numai, avem o gamă variată de vinuri la prețuri rezonabile. Încercăm să fim o plajă prietenoasă atât cu clienții, cât și cu mediul.”

Plaja Zanzibar, din Mamaia Sat, un colt de rai in stil african. Video Plaja Zanzibar, Mamaia Sat, Constanța

Reciclăm și colectăm selectiv!

Se acordă o atenție deosebită protecției mediului și reciclării: „Ieri s-a lansat pe plaja noastră un proiect pilot pentru litoralul românesc, un proiect care presupune existența pe plajă a unor mașini de reciclare, așa numitele RVM-uri care practic reciclează și colectează selectiv ambalajele. Asta înseamnă că toți clienții noștri își pot recupera banii plătiți pe ambalaje și obține bonuri pe care pot să le preschimbe ulterior la magazinul partener din proximitate. Îi invităm să fie alături de noi în acest demers și să avem o locație extrem de curată.”

Plaja Zanzibar, din Mamaia Sat, un colt de rai in stil african. Video Plaja Zanzibar, Mamaia Sat, Constanța

DJ, MC, cel mai mare loc de joacă gonflabil, ski jet-uri

Când vine vorba de distracție, atât cei mici cât și adulții pot petrece la Zanzibar clipe memorabile, muzica fiind asigurată, anul acesta, chiar de Kiss FM, iar pentru cei mici urmează să vină cel mai mare loc de joacă gonflabil de pe litoral: „Avem un program muzical foarte bine pus la punct de-a lungul anilor. Vorbim despre playlist-uri foarte bine gândite, despre DJ care vin și animă atmosfera. Anul acesta vom avea un proiect cu cei de la Kiss FM care vor transmite programul Summer Kiss de la noi de pe plajă. Vom avea, în weekend-uri MC de la Kiss FM de asemenea care vor transmite atât emisiunea lor de seară, dar vor anima și atmosfera. Avem un loc de joacă pentru copii care este foarte atractiv. Așteptăm să ne vină cel mai mare loc de joacă gonflabil de pe litoral, cred eu. Va avea o suprafață de aproape 300 mp cu o mulțime de atracții care cred că-i vor face pe micuți fericiți. Avem un loc de închiriat ski jet-uri pentru sporturi nautice și nu numai. Le dăm turiștilor noștri tot ceea ce-și doresc.”

Plaja Zanzibar, din Mamaia Sat, un colt de rai in stil african. Video Plaja Zanzibar, Mamaia Sat, Constanța

Centru de consiliere psihologică, chiar în briza mării

Plaja Zanzibar devine un loc al siguranței pentru toată lumea. Astfel, turiștii sau localnicii pot veni aici pentru a-și destăinui necazurile sau apăsările, primind un consult psihologic de specialitate chiar pe nisipurile fine ale plajei. Urmează și o colaborare cu o firmă de cosmetice în vederea unui loc de screening pentru alunițe și probleme ale pielii: „Centrul de consiliere psihologică se va deschide în luna iulie și vom putea să oferim persoanelor de pe plajă care își doresc să discute micile sau marile lor probleme cu cineva această posibilitate. Suntem în discuții cu o renumită firmă de cosmetice și îngrijire a pielii să avem pe plajă un loc de screening pentru alunițe și alte eventuale probleme ale pielii, unde va fi prezent un medic dermatolog care va oferi acest program gratuit.”

Plaja Zanzibar, din Mamaia Sat, un colt de rai in stil african. Video Plaja Zanzibar, Mamaia Sat, Constanța

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei destinații de pe litoralul românesc care să aibă iz de Africa și unde să vă relaxați cum se cuvine, plaja Zanzibar și-a redeschis porțile și așteaptă cu nerăbdare să satisfacă nevoile și dorințele fiecărui vizitator în parte.

Video 1:

Video 2:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515