REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Pleacă David Popovici din România?! Anunţ de ultim moment despre campionul nostru

Pleacă David Popovici din România?! Anunţ de ultim moment despre campionul nostru

Deria ISLEAM 24 august 2024 | 09:39 974

Pleacă David Popovici din România?! Contractul campionului, aproape de final. Anunţul de ultim moment tocmai a venit. Sportivul nostru tocmai a scris istorie la Jocurile Olimpice 2024.

Pleaca David Popovici din Romania?! Anunt de ultim moment despre campionul nostruDavid Popovici

David Popovici a reuşit să câştige două medalii la Jocurile Olimpice 2024. Aur la 200 de metri şi bronz la 100 de metri.

Pleacă David Popovici din România?!

David Popovici este sub contract cu CS Dinamo, dar înţelegerea expiră la finalul acestei luni. Şeful clubului a vorbit despre stadiul negocierilor cu sportivul. Ionuţ Popa spune că Popovici are oferte din străinătate. Este însă convins că va semna prelungirea înţelegerii cu cei de la Dinamo, conform gsp.ro.

„Încă nu a semnat, urmează. Este încă sub contract până la 31 august. De la 1 septembrie începe noul contract.

Are un staff, o echipă de avocați, încă studiază, însă termenii au fost agreați de ambele părți, inclusiv termenii financiari, e doar o formalitate de parafare a contractului.

Nu se pune problema să plece. David e dinamovist, la fel ca tatăl lui, suntem o familie. A fost împlinit de când a venit la Dinamo. A fost campion mondial, european, olimpic. Când ai o chimie și empatizezi cu un club care ți-a răspuns tuturor nevoilor, ar fi ciudat să mergi în altă parte… să faci ce?

Cunosc discuțiile despre posibilitatea ca David Popovici să meargă afară. Știm de universități care au fost interesate de el. Ei sunt o familie care se axează pe confidențialitate și nu aș vrea să intru în aceste detalii. Știu că a avut, are în continuare oferte, dar nu s-a pus niciodată problema să plece de la Dinamo. Sigur va continua aici”, a declarat preşedintele CS Dinamo, Ionuţ Popa.

David Popovici a semnat cu CS Dinamo în septembrie 2021. Atunci, a plecat de la CSA Steaua, conform sportbull.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce sa nu plece, gunoaiele politice nu au facut nimic decat poze cu el ca sa dea bine la fraieri
4
2

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365