REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
23.6° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

PLOSCARU: În Constanța, toți sunt MÂNĂ în MÂNĂ.... aceasta-i MAFIA politică

PLOSCARU: În Constanța, toți sunt MÂNĂ în MÂNĂ.... aceasta-i MAFIA politică

Replica API 14 august 2021 | 00:33 3241

Deși nu a câștigat Primăria Constanța, Nicoleta Ploscaru continuă să se implice în viața constănțenilor. Frecvent, se află în mijlocul acestora, le ascultă problemele și le promite soluționare… peste 3 ani, atunci când va câștiga mandatul de primar. Pentru că Ploscaru va candida și în 2024, însă se va pregăti mult mai bine și, dacă va fi nevoie, își va înființa propriul partid sau se va înscrie într-unul dintre cele consacrate. Până atunci, continuă să se ia la trântă cu politicienii, în special cu cei de la conducere.

Pentru cei care nu știu, Nicoleta Ploscaru este și fondatorul Asociației „Constanța, Dragostea mea“. Prin intermediul acesteia, a realizat mai multe studii cu privire la viața socială a constănțenilor, iar concluziile nu sunt satisfăcătoare. ”Am lansat această inițiativă în urmă cu trei ani de zile, pornind de la niște analize foarte serioase pe care le-am făcut, văzând cum cade orașul pe noi. Am început să studiez și să iau orașul pe fiecare parte și am ajuns la concluzii nefericite și nedorite de nimeni: municipiul Constanța, care era al doilea oraș din țară, a ajuns pe locul 18, la nivel de venituri medii. Orașe mult mai sărace pe vremuri, ne fac cu mâna de la distanță. O altă analiză sinistră a scos la iveală că în Constanța avem foarte mulți bolnavi, suntem pe locuri fruntașe la mortalitate infantilă, neonatalitate, de parcă am fi în creierul munților”, a spus Nicoleta Ploscaru.

Ploscaru spune că, după un an de administrație liberală, nu s-a schimbat nimic, lămurind. ”Uite că a trecut un an de zile și am schimbat o administrație incapabilă cu o alta, nu s-a întâmplat nimic, iar constănțenii îmi dau dreptate, dar, din păcate, este târziu. La Constanța, mizele sunt doar imobiliarele și atât. Analizele mele au arătat că, în ultimii ani, s-au construit zeci de stadioane în țară, numai Farul a rămas o ruină. Toți primarii se băteau care să depună primul la CNI, iar Făgădău, fostul primar, igieniza ruina Farul. În 2016, acesta s-a bătut să ia stadionul Farul la Primărie, eu am crezut că s-a bătut pentru că era cu proiectul pregătit și se ducea să-l depună și să aducă bani, dar nu a fost așa. Chiar și când a fost Liviu Dragnea la Constanța și fiind întrebat de jurnaliști de către stadion, acesta a răspuns că dacă merge Făgădău cu proiectul la el, îi va da bani de îndată”, a completat Ploscaru.

Ploscaru: Politicienii din Constanța nu au avut nicio legătură cu orașul

În opinia acesteia, o cauză care a condus la subdezvoltarea Constanței este lipsa de implicare a parlamentarilor constănțeni. ”Am spus de fiecare dată, la Constanța, politicienii sunt mână în mână, indiferent de partidele politice din care provin. Îi leagă afacerile, sunt neamuri, cumetrii, nași, verișori, cumnați, aceasta este mafia politică deasupra căreia m-am ridicat, dar nu se va face nimic dacă nu scăpăm de această plagă, ei țin orașul captiv. Politicienii din Constanța, de la orice partid, indiferent de funcția ocupată, nu au avut nicio legătura cu orașul și locuitorii acestuia. Ei nu s-au bătut pentru Constanța și de aici a pornit și degradarea orașului.”

Deși nu a câștigat Primăria, și mai sunt trei ani până la alegeri, Ploscaru a rămas activă în viața constănțenilor

Nicoleta Ploscaru continuă să aibă legătură cu constănțenii și spune că nu a renunțat la ideea de a nu mai candida în 2024. Din contră. ”Eu nu sunt în campanie electorală, eu sunt singurul candidat care a rămas activ și implicată în viața locuitorilor, în timp ce ceilalți își văd de viețile lor frumoase, iar eu singura care se luptă. Cu siguranță, m-am gândit la toate variantele, e posibil să fiu candidatul unui partid, nu știu, o să văd. Constănțenii vin după mine și după proiectele mele. Eu nu știu ce va fi peste 3 ani, lupta continuă, proiectele mele și sunt alături de constănțeni, îmi iubesc orașul și oamenii”, a spus fostul candidat la Primăria Constanța.

Nicoleta Ploscaru s-a arătat revoltată și din pricina ministrului Năsui, care-și trimite românii în vacanță în Grecia, deoarece la Mamaia e... prea scump.

”A avut nerușinarea, ca să vedeți ce antiromâni sunt cei ce ne conduc, să spună că el nu vine la Mamaia în concediu pentru că e prea scump și i-a trimis pe românii să-și petreacă concediul în Bulgaria. În luna aprilie, acesta s-a pozat la brațul ministrului grec și promova Grecia”, a comentat Ploscaru.

Mai multe declarații, puteți urmări în materialul VIDEO de mai jos:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118