REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

PMP, vot pentru învestirea noului Guvern. Iată condiţiile din Acordul politic care a dus la acest vot!

PMP, vot pentru învestirea noului Guvern. Iată condiţiile din Acordul politic care a dus la acest vot!

Replica API 5 noiembrie 2019 | 01:33 491

Parlamentarii PMP au votat pentru învestirea noului Guvern, după ce, anterior, au contribuit la dărâmarea Guvernului PSD Viorica Dăncilă.

Votul PMP pentru Guvernul liberal a fost dat în contextul unui Acord politic.

Reamintim condiţiile acestui acord:

1. Extinderea rețelei de gaze din România - creșterea de la 32% la 60% a procentului românilor care au acces la reţeaua de gaze naturale;

2. Eliminarea pensiilor speciale;

3. Infrastructură – un plan amplu de dezvoltare a infrastructurii din România. PMP are o serie de proiecte legislative pe care dorim să le punem în practică:

▪ Autostrada Unirii

▪ Autostrada Nordului

▪ Autostrada Estului

▪ Autostrada Ploieşti – Braşov

▪ Autostrada Piteşti – Sibiu

4. Reforma sistemului de sănătate: PMP propune implementarea Legii Sănătăţii aşa cum a fost ea elaborată de Administraţia Prezidenţială în timpul celui de-al doilea mandat al Preşedintelui Băsescu;

5. PMP doreşte implementarea unei legi de transparenţă totală în administraţie în ceea ce privește cheltuirea banilor publici.

6. 300 de parlamentari

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multa muie giosule !
3
4
Doua-trei procente ii despart in clipa de fata pe Barna de Dancila. Asa incat sansa ca Dan Barna sa intre in cel de al doilea tur depinde in mare masura de cele doua-trei procente pe care alt candidat, cu sanse nule de a intra in finala, dar jucand rolul de ..incurca-lume.., le poate lua din electoratul lui. Rolul de aliat din umbra al Vioricai Dancila si de sustinator prin ricoseu al lui Cozmin Gusa, pare sa-i fi revenit lui Toader Paleologu. Cum ajunge in fata unui microfon, Paleologu il besteleste pe Barna. De ce o face? Ce il mana oare in lupta?
2
4
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
4
4
V-a da PNL la buci slugilor!
5
5
Acord pe dracu ! O veti lua in gura in frunte cu Tolomac si taticu Base
11
1
Huooooo , visati
11
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016