REPLICA ONLINE CONSTANTA

29° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
29° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

PNL a început negocieri pentru listă comună la parlamentare cu partide anti-PSD

PNL a început negocieri pentru listă comună la parlamentare cu partide anti-PSD

Mirela PASCAL 14 august 2024 | 13:43 811

PNL ia în calcul să candideze la alegerile parlamentare într-o alianță politică Conform unor surse din partid, emisari liberali au discutat cu REPER și USR și urmează să discute cu Forța Dreptei și PMP.

PNL a inceput negocieri pentru lista comuna la parlamentare cu partide anti-PSD

„Planul este să mergem împreună la parlamentare, să candidăm pe aceeași listă ca alianță politică, iar locurile pe listă să reprezinte ponderile politice ale partidelor din alianță”, au explicat sursele din PNL. Liberalii ar putea anunța, astfel, la Consiliul Național din septembrie, unde se va stabili și candidatul la prezidențiale, dacă PNL formează o alianță de dreapta pentru alegerile parlamentare. În ceea ce privește selecția candidaților PNL la Senat și Camera Deputaților, printre criterii se vor regăsi raportul de activitate din ultimii patru ani, prestația din Parlament, proiectele de lege inițiate, activitatea din teritoriu.

Un lider PNL vrea sa fie semnat un "contract prenuptial" cu PSD

„Va trebui sa semnam un contract prenupțial”, a declarat un lider PNL în legătura cu o eventuală noua coaliție cu PSD, după alegerile parlamentare, care sa funcționeze in următorii zece ani.

Ulterior, biroul de comunicare al PNL a ținut să precizeze ca declarația a fost făcută :in gluma”.

Secretarul general al PSD: Eu cred că este obligatoriu o alianţă PNL-PSD

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, îşi menţine părerea conform căreia PSD şi PNL ar trebui să de gândească în continuare la o guvernare comună, după alegerile parlamentare din acest an. Liderul social-democrat îşi exprimă speranţa cp nu vor mai fi ”atacuri dure între PNL şi PSD”.

PNL a inceput negocieri pentru lista comuna la parlamentare cu partide anti-PSDPaul Stănescu

„Eu am spus ce cred eu, chiar dacă duc în derizoriu spunând mereu acelaşi lucru. Eu cred că este obligatoriu o alianţă PNL-PSD ţinând cont de contextul politic şi internaţional: avem Orientul Mijlociu este pe un butoi de pulbere, vedem ce se întâmplă la graniţa noastră cu Ucraina... Eu  cred că obligatoriu... Cine se gândeşte la viitorul acestei ţări. Dacă vrem să facem guverne aşa, că ne dorim noi unul sau altul, nu cred că e bine”, a afirmat Paul Stănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cufureala galbena isi da arama pe fata
1
0
sunt pe invers !
1
0
Un lider PNL vrea sa fie semnat un "contract prenuptial" cu PSD... Doar intreb... Cine e sotia si cine e sotul
6
0
aceeasi mizerie psd +pnl = PCR
7
0
Sugeti pwla in pcr sunt numai curwe penale
9
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016