REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

PNL a sesizat BEC cu privire la distriburea de către PSD a unor broşuri cu informaţii 'false'

PNL a sesizat BEC cu privire la distriburea de către PSD a unor broşuri cu informaţii 'false'

Replica API 20 noiembrie 2019 | 02:30 504

PNL a sesizat Biroul Electoral Central cu privire la distribuirea de către PSD a unor broşuri, pe motiv că acestea conţin informaţii "false" şi "defăimătoare" la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a liberalilor.

"Politrucii din PSD sunt dispuşi să facă orice pentru a obţine voturi pentru candidatul lor, Viorica Dăncilă, inclusiv să încalce legea! Singura strategie electorală a PSD este manipularea! Manipulare prin minciuni şi dezinformări, manipulare constantă prin fake news-uri! Acest mod josnic, imoral şi ilegal de a face campanie ne demonstrează încă o dată că pentru aceşti oameni legea reprezintă doar un obstacol pe care pot să-l ocolească oricând doresc! PNL condamnă ferm astfel de practici, mai ales atunci când sunt folosite, aşa cum face PSD, împotriva românilor! Prin urmare, PNL a sesizat Biroul Electoral Central cu privire la practicile nelegale adoptate de PSD în această campanie!", arată liberalii într-un comunicat.

PNL a solicitat BEC să oblige "de urgenţă" PSD la îndepărtarea materialelor de propagandă electorale contrare "atât ordinii de drept, cât şi moralităţii şi bunului simţ".

"Este obligatoriu ca românii să fie corect informaţi şi, astfel, să voteze în cunoştinţă de cauză, iar minciunile distribuite de PSD prin broşuri de campanie sunt un atac direct la adresa tuturor românilor care doresc să obţină informaţii corecte despre candidatul Partidului Naţional Liberal! Asta dovedeşte lipsa de respect a acestor politruci pesedişti faţă de poporul român. Aceste materiale de propagandă nu fac altceva decât să insulte inteligenţa cetăţenilor acestei ţări!", susţine PNL.

Liberalii cer PSD să nu mai distribuie cetăţenilor români broşurile care conţin "informaţii vădit false şi defăimătoare la adresa lui Klaus Iohannis şi a Partidului Naţional Liberal".

"În acelaşi timp, solicităm PSD să respecte legea şi deciziile BEC, ţinând cont că aceste materiale de propagandă au continuat să fie distribuite chiar şi după ce au fost interzise printr-o decizie a Biroului Electoral Judeţean Buzău", transmit liberalii. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acesti ciumati trebuie sa fie executati, la propriu, drept exemplu pentr altii care practica asemenea mojicii
3
0
tu nu esti in stare decat sa-mi lingi mie cacatul moale. Iar pentru duminica ti-am rezervat toata muia cu cacat a alegatorilor corecti. Adica cei ce vor o Romanie fara hoti !!! Muie tie si mai ales pesedeului !!! Cu foarte mult cacat !!!
3
0
Mata se uita la antena 3 atunci cand imi suge mie pula. Duminica asa cum spui ii mai dau un numar ca este cam nesatula curva.
2
3
Asa ajungi daca te mai uiti la antena3. Duminica scapam de gasca de infractori si de cei care nu pot gandi singuri !
5
4
Minciuna este principalul instrument de campanie al psd, asa ca Mo13 psd!!!!!
7
4
Ce informatii sunt false ? Ca Iohannis a luat case prin fals si uz de fals, ca a vandut Austriecilor padurile, ca a renuntat la datoria pe care o avea Germania catre Romania, ca a avut un aport la incendiul din Colectiv, etc ? Despree ce trebuie sa vorbim sa ii fie bine clampaului ? Despre concedii si realizarile din ultimii 5 ani de zile ? Multa muie celor care il sustin pe idiot.
7
7
multe dosare cred ca o sa apara dupa alegeri iar cei ce au incalcat legea vor trebui sa raspunda
7
3
Bazinul electoral rosu este mai mic dar plin de dejectii care recurg la diversiuni si dezinformari. Concluzia: Mu13 psd.
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510