REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.1° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

PNL Bucureşti a decis retragerea sprijinului politic acordat primarului general Nicuşor Dan

PNL Bucureşti a decis retragerea sprijinului politic acordat primarului general Nicuşor Dan

A.F. 1 februarie 2024 | 22:52 1206

PNL Bucureşti a decis cu unanimitate de voturi retragerea sprijinului politic acordat primarului general Nicuşor Dan, având în vedere că, în ciuda suportului de care a beneficiat, rezultatele administraţiei sale nu corespund aşteptărilor locuitorilor Capitalei.

PNL Bucuresti a decis retragerea sprijinului politic acordat primarului general Nicusor Dan

"Am împlinit astăzi un an de când PNL i-a adresat primarului general în funcţie, Nicuşor Dan, zece solicitări, un decalog (...). Nu au fost lucruri foarte complicate, lucrurile de care bucureştenii au nevoie şi i-am întrebat chiar pe bucureşteni (...) ce părere aveţi, dragi bucureşteni? Merită Nicuşor Dan un al doilea mandat? Merită susţinerea PNL? (...) 72,63% au spus că Nicuşor Dan nu merită un mandat în plus. Sunt 26.000 de bucureşteni care ne-au răspuns întrebării şi cărora le mulţumesc, pentru că au pus o oglindă în faţa lui Nicuşor şi sper să o vadă şi să înţeleagă şi să nu o ia personal, pentru că în 2020 decizia a fost una corectă, administraţia Firea trebuia oprită şi PNL a făcut acest sacrificiu (...) şi nu am propus un candidat propriu, am mers pe mâna lui Nicuşor şi l-am făcut primar general", a declarat Sebastian Burduja, joi, în cadrul evenimentului "A treia cale. Calea câştigătoare pentru Bucureştiul Viitorului", scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce l-au ales??Toata lumea stia ca e p***t in management-nu in fusaraie.PNLva pierde in urmatoarele alegeri datorita rezultatelor /modului de rezolvare a problemelor de catre primarii PNL dar vor pierde si europarlamentarele
1
0
puneti o pe firicica ea merita ! aproape toti care au fost alesii in bucuresti la final de mandat au dezamagit pe cine ia propus si pe cine iau votat, e o mare intrebare de ce? omul politic se deterioreaza pe parcurs sau propunem si alegem la plesneala!
0
2
E , tocmai bine o sa candideze independent și culmea ar fi sa si iasă.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212