REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Sâm., 12 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6880
16.1° Constanța Sâmbătă, 12 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6880
 

PNL Constanța a depus lista de candidați pentru alegerile parlamentare. Video

PNL Constanța a depus lista de candidați pentru alegerile parlamentare. Video

Mariana MURAT, Andreea VLAICU, A.F. 12 octombrie 2024 | 11:05 1487

PNL Constanța a depus sâmbătă, 12 octombrie a.c. lista de candidați pentru Camera Deputaților și Senat la alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024.

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoPNL Constanța a depus lista de candidați pentru Camera Deputaților și Senat 

Conferința Filialei Județene a PNL Constanța a depus astăzi, 12 octombrie 2024, lista candidaților pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 1 decembrie.  

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoBogdan Huțucă, Silviu Coșa

Pentru Senat, lista de candidați este deschisă de Silviu Coșa, fostul prefect al Județului Constanța, urmat de actualul deputat Mircea Banias și Adriana Câmpeanu. 

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoFlorin Mitroi, președintele ales al Consiliului Județean Constanța

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoMarian Crușoveanu

Lista la Camera Deputaților este deschisă de președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, actualmente președinte al Comisiei pentru Buget Finanțe din Camera Deputaților, urmat de Marian Crușoveanu, în prezent deputat, și Septimiu Bourceanu, senator.

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. Videolista completă a candidaților PNL la parlamentare

Huțucă: „Echipa de parlamentari PNL este indispensabilă pentru continuarea marilor proiecte în județul Constanța“

„Tocmai am depus listele de candidați la Camera Deputaților și la Senatul României din partea PNL, filiala Constanța. Echipa de parlamentari PNL este indispensabilă pentru tot ceea ce înseamnă continuarea marilor proiecte în județul Constanța. Împreună cu primarul PNL și cu președintele Consiliului Județean vom continua investițiile în județul Constanța și ne vom respecta toate angajamentele luate privind dezvoltarea județului Constanța. Aveți aici, în fața dumneavoastră oameni pregătiți, oameni care au demonstrat în Parlamentul României, care au promovat propuneri legislative până la nivel de Monitor Oficial, care știu să lucreze cu Guvernul României, dar cel mai important, știu să comunice cu primarii județului Constanța. Este esențial acest lucru pentru a aduce proiecte noi și pentru a sigura finanțarea acestora“, a declarat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Video 1:

.

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoBogdan Huțucă

„Având garanția că și siguranța că candidăm și o să și câștigăm și având garanția că domnul președinte Nicolae Ciucă va ajunge președintele României, noi ne-am propus un obiectiv minim de 30 la sută din voturi“, a adăugat Bogdan Huțucă.

Video 2:

 

Silviu Coșa: „Să facem ca localitățile județului Constanța să beneficieze de capacitatea liberalilor de a genera o administrare și locală și centrală de calitate“

„În urmă cu nici 4 luni, 32 la sută dintre locuitorii județului Constanța au dat un vot foarte important aleșilor liberali. Le suntem recunoscători și în așteptăm și la următoarele 3 runde de alegeri, astfel încât împreună să reușim să întregim echipa liberală la nivel de președinte de țară, la nivel de Parlament, de Guvern, iar proiectele care au fost demarate aici să fie continuate și noile proiecte care sunt disponibile să poată fi accesate. 70 la sută din populația județului trăiește în localități administrate de liberali - să facem ca aceste localități să beneficieze în continuare de capacitatea liberalilor de a genera o administrare și locală și centrală de calitate și pentru oameni“, a declarat Silviu Coșa, candidatul PNL Constanța la Senatul României și fost prefect al județului.

Video 3:

Când se votează pentru alegerile parlamentare din 2024

Votarea în străinătate începe pe 30 noiembrie 2024, ora locală 7:00. Votarea se va putea face până la 1 decembrie 2024, ora 21:00.  

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoMircea Banias (dreapta)

Pe 1 decembrie 2024, începe votarea și în România.  Votarea se va încheia la ora 21:00, însă, alegătorii care se află într-o secție de votare, dar și persoanele care se află la rând, în afara sediului secției de votare, pentru a intra în locul de votare, pot să își exercite dreptul la vot până la cel mult ora 23:59.  

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoAdriana Câmpeanu, Mihaela Andrei

În cel mult 48 de ore de la încheierea votării este termenul pentru formularea de cereri pentru anularea alegerilor dintr-o secție de votare sau circumscripție electorală.  

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoCostin Avătavului

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoAncuța Belu

Pe 5 decembrie este termenul limită pentru soluționarea de către (BEC) a cererii de anulare a alegerilor.  

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoStelian Gima, Silviu Coșa

Pe data de 8 decembrie este termenul limită pentru soluționarea de către Înalta Curte a contestaţiei împotriva deciziei Biroului Electoral Central, privind soluţionarea cererii de anulare a alegerilor.  

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoViorel Ionescu, primarul orașului Hârșova

Ulterior, vor fi aduse la cunoștință publicului rezultatele alegerilor, de către Biroul Electoral Central, prin publicarea în Monitorul Oficial.

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoViorel Tiberiu Cojan, candidat PNL la Camera Deputaților

PNL Constanta a depus lista de candidati pentru alegerile parlamentare. VideoPNL Constanța a depus lista de candidați pentru Camera Deputaților și Senat 

Video 4:

Video 5:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3125143822
5/49
193462335
joker
1942212358