REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

PNL Constanța propune retragerea sprijinului politic pentru Mihai Lupu, președintele CJ

PNL Constanța propune retragerea sprijinului politic pentru Mihai Lupu, președintele CJ

Ana Maria LIPAN 24 iunie 2023 | 12:11 4510

Biroul Politic Județean al PNL Constanța s-a întrunit sâmbătă, pentru a discuta situația creată de comportamentul președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

PNL Constanta propune retragerea sprijinului politic pentru Mihai Lupu, presedintele CJ

"S-a luat în discuție întreaga atitudine a domnului Mihai Lupu în raport cu funcția pe care o ocupă, toate comportamentele acestuia în diferite situații de la preluarea mandatului până în prezent, inclusiv episodul în care acesta a amenințat un polițist local, dar și toate acuzațiile care i se aduc.", menționează comunicatul transmis de către liberali.

Decizia Biroului Politic Județean a fost de a înainta către CDJ propunerea de retragere a sprijinului politic.

„PNL este un partid care crede în dialog, toleranță și politică pentru oameni. Nu suntem, nu putem fi de acord cu comportamente care se abat de la aceste principii, mai ales când acestea vin din partea unor persoane care au fost desemnate în funcții de conducere. Ar trebui să fie primele care dau un exemplu pozitiv.”, a declarat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

"Conducerea PNL își cere scuze pentru cei care s-au simțiți lezați de comportamentul lui Mihai Lupu. Reamintește totuși că Mihai Lupu, ca orice alt cetățean al România, beneficiază de prezumția de nevinovăție. Liderii PNL Constanța subliniază însă că retragerea sprijinul politic pentru președintele CJC nu va afecta implementarea proiectelor de dezvoltare a Județului Constanța.", au mai precizat aceștia. 

„Timpul și cifrele au dovedit că avem cei mai performanți primari din județul Constanța. Am discutat cu aceștia, cu toți colegii din partid și vă pot asigura că actul administrativ al primarilor nu va avea de suferit. Vom continua să schimbăm în bine fața localităților, să investim, să atragem fonduri europene, să dezvoltam acest județ.”, a afirmat Bogdan Huțucă.

Crușoveanu: " Se va vota propunerea venită din partea Biroului Politic Județean de retragere a sprijinului politic"

Update: Ședința s-a încheiat

"A fost o ședință a Biroului Politic Județean, care a fost convocat în urma adresei lăsate de colegul nostru, domnul Mihai Lupu. Pe ordinea de zi au existat mai multe proiecte.  S-a analizat această situație. Ca urmare a discuțiilor care au avut loc, a avut loc un vot prin care s-a decis trimiterea propunerii de retragere a sprijinului politic, către forul ierarhic superior, anume CTJ, Comitetul Director Județean. În Comitetul Director Județean se va aduce în discuție această propunere din partea Biroului Politic Județean. CDJ este forul statutar în care se analizează și activitatea Consiliului Județean. În urma discuțiilor se va vota propunerea venită din partea Biroului Politic Județean.", a declarat pentru Replica Marian Crușoveanu, secretarul general al PNL Constanța.

Reamintim faptul că, joi, 22 iunie a.c., președintele CJ, Mihai Lupu, s-a autosuspendat din PNL Constanța și a demisionat din funcția de vicepreședinte, în urma evenimentelor din ultima perioadă. Facem referire la dosarul DNA, în care Lupu este cercetat penal pentru luare de mită. Precizăm că autosuspendarea din PNL nu vine la pachet cu pierderea funcției de președinte a Consiliului Județean Constanța.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne s**i poola, muianov… tic tac
3
0
Lupul cel rau nu o sa dispara ca Prigojin. Este asteptat cu tot cu functie la psd-dobre unde este raiul infractorilor. CJC ramane pe mana ckipanilor salbatici.
5
0
Na, ca încep sa se manance fraierii din PNL intre ei
2
0
Toti par a fi baieti buni pana ajung la putere. Lupu e teapa mare pentru toti cei care l-au cunoscut
6
0
Au pregatit terenul să vină un makke
5
0
Tardiv!
4
0
Majoritatea partidelor s-au transformat in grupuri infractionale si propun in functiile publice personaje mediocre , oameni lipsiti de caracter care pun interesele personale inaintea intereselor comunitatiilor pe care le reprezinta. Lupu este doar un caz de secatura ordinara, ca el sunt cu miile in Romania … intr-o tara normala si-ar fi dat demisia de onoare pentru comportamentul grobian . Rusine PNL , sunteti la fel de mizerabili ca cei din PSD !!!
12
0
sa vedem, si confiscarea averii, vila din portul tomis cu ce bani e facuta? din salar?
9
2
Hutuca si la asumat Hutuca si gasca Septimiu Mitroi Mitrana Monea Manea Cosa sa plece odata cu el
13
2
Cine l-o fi propus, frate, sa candideze pt functia asta?!
10
2
cam târziu bahhh labarilor
11
2
Conducerea RAJDP si personalul pe care Lupu la instalat. - Dir Gen, un fost mecanic, copilul de suflet, cum ii spunea Lupu. Un personaj care a term facultatea la 40 de ani, profesionist ce naibi. -Dir Adj, un fost patiser, cofetar nu ii pot spune pt ca ar avea mai mult creer. -Dir Teh, un subinginer, Doamne Fereste. - Consilier de Dir Gen, profesor universitar, oare cum se inparte acest personaj la doua slujbe a cate 8 ore, asta inseamna ca, oare, nu sta la program la Regie sau la Facultate, treb sa urmarim. -Un expert la Cariere, Cumnatul consilierului, ciudat este Albanez si nu are studii. -Un Jandarm proaspat pensionat la 50 de ani, acestneavenit care la excrocat pe fostul primar din Navodari. Cercetat de catre jandarmerie si nevoit sa fie sofer pana la pensionarea lui. -Sef servici Achizitii, un personaj cu dosar pt conducere sub influenta alcoolului, bine asta a fost in tineretea lui zdruncinata, oare cum face el achizitii la piese auto pe care noi nu le avem in curte.
17
3
DL Președinte Te-au trădat oamenii !! I-ai ajutat i-ai servit și acum …
9
1
La Eforie cum este? Si ala este cu un pas in puscarie
10
1
Da, aveti dreptate, cei mai performanți primari are PNL, de departe se distinge Pinocchio de la ovidiu, Ovidiu ube șpagă ajuns la un nivel nemaiîntâlnit, totul trece prin firmele perceptorului(Drăgan George),tot bugetul orașului e sifonat prin cumnatul Giumba si perceptorul,totul cu șpagă început de la 30-80% PS. Ce ziceți Gigi Iani, Remus Iarca…….
8
1
Un badaran care a furat imens si nu te mai puteai intelege cu el. Va fi inlocuit de alt badaran care va fura la fel de mult .
11
3
Aveti cei mai performanti primari.Radu cristian zis jumi juma.Spagarul nr 1 din judet anchetat de DNA.
14
1
Dragi politicieni cat sunteti inca pe val investiti in puscarii pentru ca acolo este viitorul vostru
19
1
Salariatii CJC se bucura
21
2
Mwie pnl o sa ajungeti ca pntcd niste gioarse
22
1
Subscriu comentatorului de mai jos si ii aduc la cunostinta domnului Bogdan Huțucă ca la Regia de Drumuri Judetene noua conducere PNL a linsat NELEGAL un Director Tehnic cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu si cu o experienta de necontestat in detrimentul unui parvenit pe care nimic nu-l recomanda. Ce sa intelegem noi angajatii? Doriti inchiderea regiei? Sau cum comentati dvs aceasta linsare? Sa va mai transmit ca in ultimile luni 20% din personalul specializat si-au prezentat demisiile! Ca mai nou regia a angajat manichiuriste si stewardese. V-as intreba, in calitatea dvs de presedinte PNL Constanta, cum justificati aceste actiuni ale conducerii? Va spun eu, cand numesti in functie un patiser sa nu ai pretentii prea mari. Partea p*****a ca vor suferii angajatii regiei cand in curand le veti spune ca societatea este in faliment!
32
3
Lupu a batut palma cu stro e pt cjc.
20
3

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677