REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

PNL îl SPULBERĂ pe Tudorel Toader, după ce acesta a început să CENZUREZE jurnaliștii: Așa s-au instalat dictaturile

PNL îl SPULBERĂ pe Tudorel Toader, după ce acesta a început să CENZUREZE jurnaliștii: Așa s-au instalat dictaturile

Replica API 23 martie 2019 | 03:35 597

Liderul grupului parlamentar al PNL, Raluca Turcan, susține că decizia ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a restricționa accesul jurnaliștilor la Ministerul Justiției este o ”aberație” și arată că așa se instaurează regimurile dictatoriale, scrie stiripesurse.ro

”Dreptul presei de a se informa și de a informa nu poate fi restricționat!

PNL îl somează pe ministrul justiției să renunțe la ideea aberantă de a restricționa accesul presei în instituția publică pe care o conduce! Tudorel Toader ne convinge din nou (deși chiar nu mai era necesar) că statul de drept este pentru el doar o noțiune de manual, pe care este incapabil să o respecte și să o aplice.

Exact așa s-au instalat dictaturile în secolul trecut: cu izolarea presei incomode, sancționarea și controlul societății civile, instalarea cenzurii și apoi modificarea Legilor în interesul unor politicieni.

Dincolo de apucăturile staliniste ale acestui ministru emblematic pentru PSD, ne întrebăm ce ascunde de fapt Tudorel Toader de ochii presei ”incomode”? Care parte din activitatea Ministerului de Justiției trebuie ținută la secret? Poate un pachet de ordonanțe pentru liniștea colegilor de partid certați cu legea?”, arată Raluca Turcan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In tara asta ne mai ocupam si de altceva in afara de infractori, Legi speciale pentru adormitii poporului din parlamentul rusinii, justitie la televizor, etc. Ceva care sa aduca bunastare Romaniei si romanilor de rand facem si noi? Incercam sa ne aducem din strainataturi romanii inapoi acasa? Sau tot la legi hotesti facute de HOTI pentru alti HOTI ne sta mintea!
2
0
S-o fouti pe ma-ta bai jegule!
1
0
dar de gaozar va aduceti aminte ca doar ati absorbit si pedelei
0
0
mori de ras cu asa titlu-ma mir cum il mai adunam pe TT dupa ce a fost spulberat de PNL in cele 4 zari !Pro Tv si Realitatea nu mai au alti jurnalisti pentru a fi acreditati la MJ? Cei doi jurnalisti mari facatori de fake news au semnat o intelegere cu MJ legat de comportamentul ziaristului au fost atentionati de mai multe ori ca incalca conventia si normal au fost pusi pe liber ! Nesimtirea si tupeul nu au ce cauta sub forma ziaristilor la MJ, poate la o revista de can-can!Intrebi prostii si spui ca sunt intrebari incomode! Restul este o vrajeala PNL cu incalcarea dreptului la informare .
2
7
asta da democratie !
2
2
Turcanca vorbeste prostii cu buna stiinta. Presa este mereu informata,doar ca unii ziaristi sunt platiti de Securitate si uneori nu sunt si buni profesionisti ,deci mai dau gherle si nu reusesc sa manipuleze populatia. Informatiile din sedinte sunt facute publice,doar ca lenea e mare si nu se citesc sau unii nu inteleg ce au citit,ca orice analfabet functional. Nici Basau nu a reusit sa impuna cenzura. Turcanca latra in stilui ei basist,ca si Orban ala al lor.
4
8
cel mai bun MINISTRU A JUSTITIEI ,,BRAVO LUI ,,NU TREBUE SA DEA EXPLICATII LA TOTI MUCOSI.
4
13
acest idiot cretin trebuie sa dispara din politica, din invatamant- din toate institutiile in care este implicat- este atat de pervers, de periculos incat este capabil, ptr faima sa-si casapeasca familia- pana int-acolo ajunge inrairea lui- cretinule Romania este a nostra nu a haitei voastyre de hoti care v-ati incuscrit- curve, amante, inculpati, criminali, puscariasi- am inteles ca lucrati mana in mana cu politia si interlopii- vopt masiv-puscaria pe viata ptr ciuma rosie- inalta tradare
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510