REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.6° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
30.6° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

PNL pregătește o mare lovitură: Dan Șucu, candidat la Primăria Capitalei

PNL pregătește o mare lovitură: Dan Șucu, candidat la Primăria Capitalei

A.F. 8 ianuarie 2024 | 00:00 715

PNL testează mai multe variante pentru Primăria Capitalei, iar în ultima perioadă au avut loc discuții cu omul de afaceri Dan Șucu, patronul Rapidului și al Mobexpert, ne-au precizat surse de la vârful PNL.

PNL pregateste o mare lovitura: Dan sucu, candidat la Primaria CapitaleiDan Șucu

Conform surselor, în ceea ce îl privește pe Dan Șucu, totul este la nivel de discuție, în acest moment.

Liberalii mizează pe imaginea foarte bună pe care o are Dan Șucu, care ar deveni o emblemă a liberalismului pentru că este un om de afaceri, neimplicat în afaceri cu statul.

Liberalii testează mai multe vedete din lumea fotbalului. Un om cu care s-au purtat discuții este Ionuț Lupescu, fostul mare internațional și jucător al celor de la Dinamo, scrie stiripesurse.ro.

Ionuț Lupescu are imaginea unui ”kaiser” și anvergura internațională dată de munca la forurile internaționale ale fotbalului.

De asemenea, liberalii testează și artiști sau oameni cu imagine foarte bună.

Conform surselor noastre, cei de la PNL vor efectua mai multe sondaje și studii, înainte de a alege candidatul. Aceștia urmăresc să vină cu o ”locomotivă”, care să fie peste scorul PNL și cu o notorietate foarte bună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca daca dl Sucu ar dori sa candideze pt functia de primar pt sectorul 1 , ar fi cea mai buna stire pt toti locuitorii acestui sector furat pe toate partile si lasat intr-o totala paragina. Dl Sucu a demonstrat deja ca este un bun busines man si sunt convinsa ca ar aduce un nou management in administratia sectorului. L-as vota fara rezerve si ii doresc mult succes.
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212