REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° ConstanÈ›a Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
31.4° ConstanÈ›a Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

PNL şi PSD au avut discuţii separate pe tema comasării alegerilor; miercuri - şedinţă a coaliţiei

PNL şi PSD au avut discuţii separate pe tema comasării alegerilor; miercuri - şedinţă a coaliţiei

Victor ROTARU 21 februarie 2024 | 00:00 342

CoaliÅ£ia de guvernare ar urma să discute miercuri pe tema comasării alegerilor, în prezent lucrându-se la scenarii fără a se fi stabilit până acum ceva, potrivit unor surse politice.

PNL si PSD au avut discutii separate pe tema comasarii alegerilor; miercuri - sedinta a coalitieiMarcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă

Sursele citate au precizat luni că în legătură cu subiectul comasării alegerilor au existat întâlniri separate în formaÅ£iunile politice, iar cei doi preÅŸedinÅ£i ai partidelor de guvernare Marcel Ciolacu (PSD) ÅŸi Nicolae Ciucă (PNL) au discutat ÅŸi în cursul zilei de duminică.

În cadrul discuÅ£iilor nu s-a vorbit despre un candidat comun la funcÅ£ia de preÅŸedinte al României, susÅ£inut de cele două partide, au menÅ£ionat sursele politice, care au precizat că fiecare partid verifică la nivel tehnic elemente de legislaÅ£ie privind o posibilă comasare a alegerilor din acest an.

Purtătorul de cuvânt al PNL, IonuÅ£ Stroe, anunÅ£ase vineri că în coaliÅ£ia de guvernare nu s-a ajuns la un acord în privinÅ£a organizării alegerilor ÅŸi discuÅ£iile au fost suspendate, urmând să fie reluate duminică, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotomanilor? Nu v-a iesit manevra cu stuful din delta, infractorilor organizati.Stanescule, infractorule, ati dat afara un functionar corect, care a semnalat nemernicia cu subventia pe stuful din delta la pradatorilor pesedisti.Pesedisti si penelisti odiosi, vin alegerile si o sa va aruncam la cosul de gunoi al istoriei, odata pentru totdeauna....
1
0
DRAGI PESEDISTI SI DRAGI..PENELISTI... PUTETI SA FACETI ZECI DE COMASARI SI DE ARANJARI...NOI,CARE SUNTEM PENSIONARI,O DUCEM...RAU...FOARTE RAU...NU VREM ...IN VECI...SA MAI AUZIM DE VOI...NU STITI CE ....POMENI ELECTORALE...SA MAI ACORDATI....VULNERABILILOR....CA SA VA VOTEZE...VETI FI VOTATI DOAR DE.....DRACU DE LA 12 NOAPTEA...DOAMNE AJUTA-NE..
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620