REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

PNL şi PSD îşi împart ţara, după ce au decis comasarea alegerilor. Lista candidaţilor comuni

PNL şi PSD îşi împart ţara, după ce au decis comasarea alegerilor. Lista candidaţilor comuni

Victor ROTARU 6 februarie 2024 | 11:57 5194

După ce s-au pus de acord cu comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, PNL și PSD își împart țara. 

PNL si PSD isi impart tara, dupa ce au decis comasarea alegerilor. Lista candidatilor comuniVot

Cele două partide din coaliție vor un candidat comun pentru mai multe orașe importante. Rămâne însă în discuție Primăria Capitalei. La Primăria Capitalei încă nu sunt reglate lucrurile, dar se poate întâmpla acest lucru în ședința coaliției de la mijlocul acestei săptămâni. PSD și PNL, tot la aceeași ședință a coaliției, vor discuta cum își împart candidaturile în marile orașe, acolo unde nu au deja primari.

Oraşe cu candidaţi PSD

Spre exemplu, la Craiova rămâne Olguța Vasilescu, la Pitești - Cristian Gentea mai candidează pentru un nou mandat. La fel și la Buzău, incontestabil rămâne Constantin Toma, iar la Galați, Ionuț Pucheanu.  Acestea sunt primăriile deja adjudecate de social-democrați.

PNL si PSD isi impart tara, dupa ce au decis comasarea alegerilor. Lista candidatilor comuniOlguța Vasilescu

Oraşe cu candidaţi PNL

La fel se întâmplă și la PNL. Sunt câteva primării unde nu există discuții între cele două partide. La Cluj-Napoca, Emil Boc în continuare rămâne primar și nu va avea candidat PSD.

PNL si PSD isi impart tara, dupa ce au decis comasarea alegerilor. Lista candidatilor comuniEmil Boc

La fel și la Oradea - Florin Birta, la Suceava - Ion Lungu de la PNL și la Constanța, fostul senator Vergil Chițac, în continuare un nou mandat.

PNL si PSD isi impart tara, dupa ce au decis comasarea alegerilor. Lista candidatilor comuniVergil Chițac

Candidaturi indecise

Există şi orașe mari la care candidații sunt în discuție, pentru că la Timișoara, deși există acum un primar de la USR, își dorește Nicolae Robu să revină la primărie susținut de liberali. Este în discuție încă dacă social-democrații acceptă această variantă. La fel și la Bacău, acum este primar de la USR, însă social-democrații vor să dea ei un candidat care să fie susținut și de PNL. La fel la Brașov. În momentul de față social-democrații și-ar dori să dea un primar ca și în orașele Râmnicu Vâlcea, Sibiu.  Şi la Ploiești și-ar dori social-democrații să vină cu candidat care să fie susținut și de liberali.

Problema PSD-PNL, în Capitală

Problema cea mai mare rămâne în Capitală, acolo unde sunt două sectoare și Primăria Capitalei pe care și le doresc atât PSD, cât și PNL. Deja la Sectorul 1, liberalii au anunțat că vor avea un candidat, dar nu înseamnă că este bătut în cuie.  Cum și la Sectorul 2, social-democrații vor să vină în continuare cu Dan Cristian Popescu, cel care a candidat și în urmă cu patru ani, iar la Sectorul 1 deputatul George Tuță de la PNL. Doar că bătălia este la Primăria Capitalei. Nicușor Dan a anunțat clar că își dorește un mandat, dar liberalii nu îl mai susțin. 

PNL si PSD isi impart tara, dupa ce au decis comasarea alegerilor. Lista candidatilor comuniNicușor Dan

Social-democrații o au în momentul de față pe Gabriela Firea candidat, dar și aici lucrurile sunt destul de neclare. Rămâne de văzut în ședința de coaliție de joi dacă vor reuși să treacă mai departe. În perioada următoare, poate până la sfârșitul lunii februarie ar trebui să știm care sunt candidații la Primăria Capitalei şi la celelalte sectoare, având în vedere că ar urma să comaseze alegerile pe 6-9 iunie, cele europene cu cele locale, potrivit antena3.ro.

PNL si PSD isi impart tara, dupa ce au decis comasarea alegerilor. Lista candidatilor comuniGabriela Firea

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un pensionar , care a muncit pentru aceasta tara,peste 45 ani, va transmite urmatorul mesaj....DRAGI...PESEDISTI..SI STIMATI...PENELISTI...VETI FI VOTATI DOAR DE...DRACU DE LA 12 NOAPTEA...nu va mai faceti calcule...valabil si pentru dl...FELIX STROE...si TOATA GASCA DOMNIEI SALE..in special pentru CANDIDATUL DE LA....CERNAVODA...stiti voi cine este???
5
0
Oare de ce nu ne lăsați să ne spunem părerile in urma tuturor interviurilor primarului inculpat din Agigea, Cîrjaliu? Taxa de protecție lunară 5000 lei. Rușine presei libere!
1
0
Stati linistiti,sunt alegerincubun singur tur de scrutin,poate sa iasa Chitac si o sa iasa si cu 11%.Voturile se impart,multi iepurasi.
1
0
PSD si PNL sa anunte pe mana cui merg si la Mangalia, sa linisteasca spiritele. Ca se impacienteaza alegatorii, dar mai cu seama candidatii creduli!
3
0
Chitac nu ajunge la puscarie, ca l-au pus pe Stanciu șef la DNA. S-a terminat cu lupta anticorupție.
6
1
AUR tati...nici vorba de altceva. Caramel sa stea la Eforie.
8
6
Cuminți psd-ilor ca ați furat destul, să mai mănânce și altii
12
0
Sa speram ca dosarul de la DNA va duce la arestarea lui chitac ,scapam de mos teaca.
16
2
Si uite asa bai USL ati facut ca oamenii sa voteze extremistii.
8
1
Doamne ferește! Chitac iar primar?! Nu se poate!
22
2
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
19
2
Voi merge la vot , doar pentru a vota impotriva lui chitac. Asa trebuie ca sa scapam orasul de la distrugere totala.
27
3
Lucrurile bune trebuie să primeze dragii mei.
3
3
Jegul de Kitzorac direct la puscarie trebuie.De mana cu Stroe Lupu Dumitrache Hutuca Bourceanu. La Constanta trebuie votat impotriva PNLPSD cu cel mai bine pozitionat AUR sau USR. Trebuie sa intre in primarie oameni noi sa scoata la lumina hotziile din primarie
31
7
Votam AUR ca sa scapam de ex-crocii PNLPSD. De 30 de ani fu-raciuni si japca legislativa,taxe si impozite ca sa aiba ei de furat. O banda de hotzi. VOTATI AUR !
24
11
votam aur ca sa scapam de voi
26
10
se mai pot vota si altii, nu numai coruptii care nenorocesc tara asta de 30 de ani, incoace
36
1
de data asta incercam USR la Constanta. Am votat pnl acum 4 ani ca se se ia in brate cu psd.Am vazut neputiita indolentului de Chitac si combinatiile cu psd si bucati de plaja vandute sefului psd.
28
17
Nu am inteles daca e votat un candidat psd o sa ii dea voturile lui chitac, mai bn stam acasa, ne impun vu cine sa votam am ajuns de rasu curcilor
25
2
Jos popotarul chitac, distrugatorul constantei!
44
4
psd ul la constanta a fost cel mai p***t partid care nu a facut NIMIC 20 de ani pentru oras .o sa votez cu PNL UL acum la alegeri ca astia sunt cei mai buni si au avut multe proiecte bune pentru oras nu ca psd ul un partid expirat .
7
33
Daca cel mai mare partid sustine un candidat al altui partid de ce naiba mai primesc subventii de la stat? Mai mult tinand cont ca ma priveaza de un vot contra pocnitorii de Chitac, va intreb: Ce naiba alegeri sunt astea ca vad ca doar voi golanii bine integrati in politica va alegeti ciolanul?
32
0
Deci va câștiga Alianța USR PMP FD, Alianța AUR și SOS Romania
26
2
Acum 4 ani își scoteau ochi uni la alți și se făceau hoți, acuma sânt frați de sânge când e vorba de BANII
36
1
Niste jeguri ordinare
33
1
PNL, PSD, USR, AUR, aceeași mizerie peste tot. Foamea de bani și lipsa creierului pentru acești 'aleși' - vezi cazul lui Lupu cum discuta cu un polițist în pandemie. Așa oraș, așa oameni. Constanța seamănă cu Slobozia, doar portul face diferența.
30
3
cand ai de ales intre un drum care stii ca e infundat si alt drum care nu stii unde duce, merita sa-l incerci pe al doilea, mai ai o sansa
21
3
Cu PSD ramane de vazut, dar un lucru este sigur...PNL-USR se vor duce in cosul de gunoi al istoriei !!! Urmeaza si PSD , peste 5 ani !
26
3
cei in functii au sanse mai mari fata de ceilalti; pe de alta parte atat local cat si central oferta e jalnica si uneori inspaimantatoare cazul aur si sos; colac peste pupaza nu putem sa nu ne intrebam cati mari infractori mai sunt in functii inalte gen Iulian Dumitrescu, Dumitru Buzatu si Cătălin Cherecheş probabil multi
21
3
Nu contează ca o doctrina este liberală și una socialistă! Pentru ciolan, se fac frați!!!!! Sa vedem cine vă mai crede ( la ce spuneti in campanie) și cine vă mai Votează.
38
0
La Bucuresti pot venii si cu Trump, tot ND iese, la fel si la Sector 1! USListii sunt diseprati ca numai pot jefuii Bucurestenii
18
11
Și dta ce insinuezi ca AUR ar fi alegerea potrivita?, înseamnă că acest golan analfabet fost lider de galerie la fotbal are puterea de a înșela pe f mulți. Stai liniștit, prin absurd, dacă ajunge în turul 2,greu de presupus cu toate slugile de la toate partidele care au simțit mirosul ciolanului, vom procesa ca la Vadim și Iliescu, raul mai mic și cum Raul cel nare este putinistulSimion căruia incet, încet i se pun interdicții în nai multe state, va ajunge lângă Putin dar nu singur ci de mânuță ci Sosoaca
20
18
Trocul asta între PNL și PSD o sa trezească pe mulți și acei mulți o sa iasă la vot. Cred ca PSD și PNL o sa aibă o mare surpriza. Când e vorba de bani PSD și PNL uita ca sunt "rivali". Pentru ei acel cuvânt are alta conotație acum. Banul chiar ca nu are culoare și miros. Îmi e scârbă de ce se întâmplă, dar trebuie sa ieșim la vot. Sa auzim numai de bine!
36
0
Astia isi impart functiile de parca sunt mostenite de la parintii lor, iar unii alegatori pun boticul la hotia lor... Mergeti si votati cum va dicteaza constiinat, nu ii lasati pe nenorocitii astia de politicieni sa decida in locul vostru!
46
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436