REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

PNL urmează să valideze candidatura lui Nicolae Ciucă la președinția Românei în a doua jumătate a lunii august

PNL urmează să valideze candidatura lui Nicolae Ciucă la președinția Românei în a doua jumătate a lunii august

Victor ROTARU 23 iulie 2024 | 15:17 392

 Liderii PNL ar urma să valideze candidatura lui Nicolae Ciucă la președinția României în a doua jumătate a lunii august, au indicat surse politice.

PNL urmeaza sa valideze candidatura lui Nicolae Ciuca la presedintia Romanei in a doua jumatate a lunii augustNicolae Ciucă

Biroul Național Permanent al PNL ar urma să aibă o ședință în care va fi validată candidatura lui Nicolae Ciucă la președinția României în a doua jumătate a lunii august, au indicat surse politice citate.

Liderul PNL a anunțat încă din luna iunie că partidul a decis să aibă propriul candidat la alegerile prezidențiale.

Nicolae Ciucă și-a anunțat candidatura la președinția României

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că va candida la alegerile prezidenţiale, dar trebuie să obţină aprobarea partidului, precizând că va merge în filialele partidului pentru a discuta despre candidatura sa.  

„În momentul de faţă, sigur, ar trebui să am o decizie a partidului, să am o decizie în Consiliul Naţional, dar în momentul de faţă - dacă tot aţi venit până la Washington şi suntem aici, în această vâltoare a tot ceea ce se întâmplă şi în Statele Unite şi în România - voi candida pentru că sunt preşedintele Partidului Naţional Liberal, dar, înainte de toate, trebuie să obţin aprobarea partidului şi de aceea, în perioada imediat următoare, ca să nu mai lăsăm loc la discuţii, voi merge în toate filialele PNL să îmi câştig încrederea şi votul de la Partidul Naţional Liberal”, a declarat Nicole Ciucă, pe 15 ilie la Washington, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai nu o lăsase pe Kamala in locul lui? Joke!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436