REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Poliția a intrat pe fir, după ce un călugăr a bătut un bărbat, în autobuz

Poliția a intrat pe fir, după ce un călugăr a bătut un bărbat, în autobuz

Mirela PASCAL 12 ianuarie 2024 | 00:00 4301

Bărbatul a gresat în autobuzul 102, de către un călugăr, a depus plângere la Poliție. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Politia a intrat pe fir, dupa ce un calugar a batut un barbat, in autobuz

La data de 7 ianuarie a.c. în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic. Astfel, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 38 de ani, ar fi fost agresat fizic în timp ce se afla într-un autobuz. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările sunt efectuate în continuare, pentru identificarea persoanei bănuite și luarea măsurilor legale care se impun.

Reamintim că un călugăr i-a împărțit celuilalt pumni și picioare unui călător, fără ca acesta din urmă să riposteze. Conflictul a fost aplanat de șoferul de autobuz care i-a „invitat” pe cei doi să coboare din mașină.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articol de k*t marca Replicoae. Măcar v ați informat la politie cum a fost și de la ce a pornit scandalul? Normal ca nu.. Cât despre ancheta jurnalistica, sigur n ați auzit..
1
0
Oamenilor de nederthslen pastrati curatenia orasului ca s-au pus dale/trotuare noi si le-ati murdarit in ultimul hal cu ce ati putut ..lasati comentariile si civilizati-va ,mergeti la muncă colo unde este de nasul vostru si nu mai visați toți rangul de birjari/administratori de buticanii .
2
1
Jegoșilor de la Min Transporturilor trebuie și ANR sa faca o astfel de greva si sa opreasca pentru cateva zile intrarea navelor si automat a marfurilor de milioane de euro in Romania ca sa ne faceti salarii decente? Handicapatul de Litza Sorin nu mai reprezinta demult interesele angajatilor din ANR prin parodia de sindicat ARCA, este doar o SLUGA a sefilor ce s-au perindat la ANR. PROSHTILOR din ANR care inca mai stati, mai ia si bani ca sef de sindicat pe langa salariu. Sunteti atat de slabi si lashi in ANR ca va meritati soarta dragi colegi. Vine maine DNA-UL si va aresteaza pt 100 lei sau euro la brevete, pentru 1 carton si de ce, pentru ca aveti salarii de mizerie si trebuie sa supravetuiti, pe cand daca aveti un salariu decent dormeati linistiti pe perna voastra acasa. Va meritati soarta, asa sunteti ca nație, lasi, in loc sa luati atitudine. ACUM este momentul, nu mai asteptati ca altii sa faca primul pas ca nimeni nu o sa-l faca in locul vostru. Nu fiti p****i si lashi
2
0
Vor râde roboții de noi ...aștia care ne vor lua locurile de muncă ......că noi oamenii ne-am pierdut rațiune și încet,încet ..ne intoarcem în preistoric .....
1
1
Grasut-o ce mortii mami tale sa iti iau bunica in p**a stergi comentariile ?! te-a tinut ficatul craciunul asta? !
2
1
Dar de ce nu a intrat pe fir sa vada ca vinovat era betivul ?
5
1
Nu iti da voie legea sa dai in om in halul asta, tu ca preot in primul rand trebuie sa respecti legea.
5
7
De 23 de ani, un INFRA CTOR SOVIETIC STAPANESTE biserica din Constanta, alias MA CHE al securitatii, macedon porcu, zis SPAGOVEANU, zis teoDOSnicul !!! Nu-i de mirare, ca angajatii acestuia, au ajuns sa atace populatia Constantei !!!
7
3
De 23 de ani, un i*******r SOVIETIC STAPANESTE biserica din Constanta, alias m***e al securitatii, macedon porcu, zis SPAGOVEANU, zis teoDOSnicul !!! Nu-i de mirare, ca au ajuns sa atace populatia Constantei !!!
4
3
O vecina zice ca boschetarul ala a sarit la bataie si la injurat de toti sfintii pe calugarul acela care a fost in legitima aparare ..
10
3
Ce sa invete calugaru daca seful lui T*o-dos e o p******a
8
3
Bătaia e ruptă din rai doar să ști cum s-o dai
5
6
E liber inca derbedeul ala in sutana?
10
15

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436