REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Poliția în acțiune! A primit avertisment că nu și-a strâns gunoiul din fața gospodăriei. Video

Poliția în acțiune! A primit avertisment că nu și-a strâns gunoiul din fața gospodăriei. Video

Victor ROTARU 27 august 2023 | 00:00 2389

Un cetățean din Cobadin e foc și pară pe Poliția Locală din cadrul comunei. Acesta a primit un avertisment din partea unui agent de poliție pentru faptul că nu și-a strâns gunoiul vegetal din fața gospodăriei. Cetățeanul nu înțelege de ce, în loc să „apere” comuna de hoți, Poliția Locală se preocupă de astfel de lucruri. Contactat telefonic de către reporterii de la Replica, Cristian Telehoi, primarul comunei Cobadin, a transmis faptul că cetățenii sunt obligați să-și facă curățenie în fața gospodăriei.

Politia in actiune! A primit avertisment ca nu si-a strans gunoiul din fata gospodariei. Video

Un locuitor din Cobadin este tare supărat pe Poliția Locală din comună după ce un agent a „îndrăznit” să îi dea un avertisment pentru faptul că avea mai multe resturi vegetale în fața curții: „În loc să păzească comuna de hoți, Poliția vine și îmi pozează poarta. Au venit băieții de la iluminatul public și au curățat puțin din pomii de la strada și să vezi că nu mi-am adunat crengile și că a mai găsit ceva gunoi strâns grămadă care la deranjat. A venit să îmi dea avertisment. Acum am și eu o întrebare, domnul polițist, ai venit dumneata vreodată să îmi iei mie gunoiul sau să îmi cosești iarba din fața curții? Eu pun acolo, grămadă, gunoiul din întreaga gospodărie și îl iau eu când pot. Degeaba plătesc gunoiul la primărie că nu îmi ia decât gunoiul menajer. Nu avem cea mai curată comună și a rămas gunoiul de la mine. Am curățat tot șanțul de „n” ori, degeaba. Așa că dumneata să îți vezi de treaba pentru care ești plătit din banii noștri.”

Politia in actiune! A primit avertisment ca nu si-a strans gunoiul din fata gospodariei. Video

Telehoi: „Fructele le ridică ei, dar copacii să îi toaleteze altcineva”

Contactat pentru un punct de vedere, primarul comunei Cobadin, Cristian Telehoi, a transmis faptul că cetățenii au această obligație de a-și strânge gunoiul din fața gospodăriei și că oamenii s-au obișnuit că cei din administrație să facă acest lucru: „Cei de la serviciul de Poliție Locală înștiințează toți cetățenii din comună să-și facă curățenie în dreptul proprietății, că așa este legal și așa este firesc. Noi avem serviciul de salubritate, care ridică și resturile vegetale, și oamenii nu înțeleg că trebuie să aibă curat în fața proprietății. Scot gunoiul din curte și îl pun în fața porții, unde știu ei mai bine. Probabil că dacă le spunea celor de la Poliția Locală faptul că cei de la iluminat public au făcut resturile vegetale, noi îi sesizam pe cei de acolo. Dacă ei nu spun, eu de unde să știu de problema aceasta? Legea spune foarte clar: domeniul public, în dreptul proprietății omului trebuie să fie întreținut de el. Pentru că ei s-au obișnuit, au copaci, pomi fructiferi la stradă, fructele le ridică ei, dar copacii să îi toaleteze altcineva. Dar noi am toaletat și copacii, mai strângem și când sunt cantități mai mari de gunoi, colaborăm bine cu cei de la salubrizare. Ei sunt înștiințați, pe fiecare stradă, când e ziua în care se ridică vegetal, când se ridică gunoiul menajer.

Politia in actiune! A primit avertisment ca nu si-a strans gunoiul din fata gospodariei. VideoCristian Telehoi - Primarul Comunei Cobadin 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un primar mincinos sau dus în eroare de politia locala. Ori ca e o grămadă de crengi lăsate de cei de la Enel ori de localnic în fata porții, tot salubrizarea răspunde, trebuie ridicate săptămânal de idirex . Da politia locala prin legea 155/2010 a verificat firma de gunoi de cât timp nu a ridicat resturile vegetale?? Cred ca trebuie sesizata garda de mediu cu asa zisa groapa de gunoi acolo unde Primăria arunca mizeria.
0
0
Unii oameni sunt multumiti sa traiasca in mizerie. Asa sunt ei si daca vrei sa-i schimbi,nu poti.
3
2
exista un mod de a aplana conflictul: un par in gura sa-l lase fara dinti si citit legile.
2
1
Ce se poate face cu cei ce locuiesc pe Soveja FT4 SI FT5 si arunca gunoiul in spatele blocului ?Dati mi un sfat va rog! Cum pot fi educati acesti nesimtiti¿?
2
0
Vreti o comuna curata dar depozitați gunoiul la poarta cate jumăt**e de an . De ce nu l-ai dus în spatele c*rții ? Va place asa sa stați cu gunoiul la nas !
10
2
Nu îți este ma rușine sa scrii la replica ca ai luat avertisment? Pai pune ma mana și curata mormanul ala de gunoi nesimțitule. Omul ti-a vorbit frumos și omenește, ti-a dat și avertisment , și tot tu ești ala nemulțumit Mai bine îți dadea direct amenda , ca asa merita oamenii ca voi !
12
1
Poliția locală pe gunoi are boală
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166