REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Poliția Locală Constanța CUMPĂRĂ MAȘINI ELECTRICE

Poliția Locală Constanța CUMPĂRĂ MAȘINI ELECTRICE

Replica API 28 octombrie 2021 | 15:40 3403

Autoritatea locală intenționează să achiziționeze peste 30 de autoturisme, printre care și electrice, în sistem leasing operațional pe 4 ani. Conform informațiilor noastre, aceste autoturisme sunt pentru Direcția Generală Poliția Locală. Valoarea totală estimată a contractului este de peste 2.800.000 lei.

Model de autoturism electric din Cluj. Sursa foto: administrație.ro

Poliția Locală Constanța se înnoiește! Primăria municipiului Constanța a lansat o licitație publică pentru furnizarea a 35 autoturisme, respectiv 28 autoturisme clasice, combustie internă, și 7 autoturisme electrice, în sistem leasing operațional pe durata a 48 de luni. Despre ce este vorba? Ei bine, conform informațiilor noastre, autoturismele sunt pentru Direcția Generală Poliția Locală. 20% dintre ele sunt electrice pentru a respecta prevederile legale. Valoarea totală estimată a licitației este de 2.885.835,93 lei.

Sursa foto: primariaclujnapoca.ro

Cine poate decide în acest contract

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chițac, primar al municipiului Constanța; Rusu Ionut, viceprimar al municipiului Constanța; Cocargeanu Florin – Daniel, viceprimar al municipiului Constanța; Ovanesian Felicia Nadina, administrator public; Călin Viorela Mirabela, secretar general-Consiliul local Constanța; Marcela Frigioiu, director executiv Direcția financiară; Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția financiară; Oana Dobre, șef serviciu Financiar buget; Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; Andreea Drăgan, director executiv adjunct Direcția logistică; Manea Nilghiun, Șef serviciu Serviciul Achiziții Publice; Taranu Alexandru, Șef serviciu Administrativ tehnico-economic; Ilie Daniela, inspector Serviciul Contabilitate.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sincer. Banii trebuiau investiti in angajarea mai multor politisti locali. Sa vedem pe strada mai multi politisti, nu masini. Parerea mea.
0
0
Sunt numai de la localii aflati in timpul serviciului.... constantenii platesc taxe egal salarii la locala. Ca drept rasplata primesc amenzi ... exista si avertisment dar nu la locala ca de aia ii platiti .... succes
0
1
Politistii locali nu stiu decat sa dea amenzi societatilor si contribuabililor seriosi pentru iarba la poarta si alte cacaturi. Hotii si boschetarii umbla linistiti pe strazi. Politia locala amendeaza doar pe ce ce le platesc salariul nemeritat.
5
1
Bine ca nu e dacia electrica. De ce ar sustine analfabetii de la locala industria .....locala...
4
0
cumpara? are bani? de unde?
7
0
Tu nh comenta ba taximetrist obosit care faci japca la city
4
2
Si daca da de ce? Oricum sunt niste umflati care taie frunza la caini!
5
1
Bravo politia! Dati amenzi celor care intra pe contrasens in zona Primaverii hotel derby. Mai speriati-i putin pe nesimtiti.
6
1
Astia care faceti spume pe aici mai contravenientilor faceti va ordine in viata voastra si dupa aceea in a altora, oamenii au o meserie ca oricare alta oricum voi comentati la orice putorilor
3
8
Va cam aruncati la cheltuieli care pot suporta amanare,dar probabil iese un comision pe masura!
10
1
decat sa comentati,mai bine verificati ce salarii au acesti paznici...care nu fac..nimic...nimic..nimic...lunar incaseaza pe card peste 65 milioane lei ...de ce???ca sa doarma linistiti si ei...si familiile lor bravo primariilor..aici sunt banii dvs...
11
3
abuzuri asta fac. trei insi au scris un proces berbal cu un scris de clasa III-a cine i-a angajat sigur a facut magarii sunt cu pile, probabil sunt cativa si pe bune
7
2
Paza locala ar trebui sa se numesca..nu politie locala.niste paznici obositi care au intrat pe pile
14
2
ar face bine sa mai iasa pe strazi la verificat nebunii care merg cu viteza si omoara oameni nevinovati pe strazi! stau toata ziua in birouri si gafaie de la burtile pe care le au!
8
1
numaiii biciclete sa mai dea burtile alea nesimtite jos
11
2
cernavoda lear trebuii masini electrice ,fac zgomot mai putin si ei pot sa doarma linistiti !
7
2
Nu va este rusine sa cheltuiti bani ptr acesti indivizi care nu fac absolut nimic bun!!!AR TREBUI DESFINTATA POLITIA LOCALA!!!!!!Sunt niste paznici care fac doar abuzuri...
25
8

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365