REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Joi, 12 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6850
17.9° Constanța Joi, 12 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6850
 

Politia locală Constanța sancționează depozitarea ilegală de deșeuri pe domeniul public

Politia locală Constanța sancționează depozitarea ilegală de deșeuri pe domeniul public

Mirela PASCAL 12 aprilie 2024 | 08:38 633

Săptămâna trecută, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat o serie de activități specifice pentru a verifica respectarea legislației privind protecția mediului și gestionarea deșeurilor. Ca rezultat al acestor verificări, au fost aplicate 311 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 276.000 de lei.

Politia locala Constanta sanctioneaza depozitarea ilegala de deseuri pe domeniul public

Abaterile constatate includ necolectarea selectivă a deșeurilor, lăsarea pungilor de gunoi menajer lângă cosurile stradale, nesalubrizarea carosabilului în șantiere, depozitarea deșeurilor în alte recipiente decât europubele, și neigienizarea terenurilor afectate de vegetație crescută în exces, precum și alte forme de depozitare ilegală a deșeurilor. De asemenea, oamenii legii au dispus și măsuri complementare pentru remedierea  problemelor constatate Pentru a preveni încălcările normelor legale în vigoare, cetățenii sunt încurajați să acționeze responsabil și să gestioneze corect deșeurile. Activități similare de monitorizare și sancționare vor continua în viitor, cu scopul de a menține un mediu public civilizat.

”Apreciem spiritul civic al cetățenilor și îi îndemnăm să semnaleze orice abateri de la legislația de mediu în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau prin email la adresa politia.locala@primaria-constanta.ro.”, transmite Poliția Locală

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca l-ati dat afara din Directia Generala Politia Locala pe retardatul semianalfabet OLTEANU VALERIU. Daca iti inverzea terenul, acest dobitoc iti dadea amenda pentru iarba. Asemenea nemernici nu trebuie sa mai existe.
1
0
OLTEANU VALERIU - fost politist local retardat cu acte in regula. Bine ca l-ati dat afara. Acest nesimtit ii fotografiez masinile care basculeaza moloz de la RAJA Constanta pe domeniul public si ce credeti ca face : aduce repede un buldozer care intinde bine molozul, dupa care ma cheama sa imi arate ca molozul a fost ridicat. Ma dementule, nu ti-e rusine ? Ne crezi veniti cu pluta in Constanta ? Nu poti sa amendezi RAJA si firmele private care lucreaza pentru aceasta regie ? Dar pe noi poti sa ne amendezi pentru iarba ? Nu ti-a fost rusine sa ai doua firme private in Palazu Mare si sa vii sa iei si un salariu de bugetar ?
1
0
Foarte bine. Felicitari. Trebuie confiscate si mijloacele de transport a deseurilor. Pe de alta parte - Mai traieste fostul politist local OLTEANU VALERIU ? Acest mare „CABRON” de Constanta, impartea amenzi cu nemiluita cetatenilor de rand pentru fel si fel de motive absurde (iarba). Mai „CABRON” tu iti dai seama ce deservicii aduceai primarului Chitac si PNL-ului ? Vroiai sa scazi numarul de votanti pentru acest partid ? Crezi ca cei pe care ii lasai fara bani de mancare luni de zile, vor mai vota PNL-ul ? Bine ca te-a dat afara boule. Noi cei amendatii nu te uitam retardatule semianalfabet.
1
0
Sa amendeze firmele care distrug orasul cu santuri fara sfarsit. Praf, circulatie incurcata abuziv, zgomot, mizerie. Plus, gunoiul de primar
2
0
Singurele deseuri de pe domeniul public al constantenilor sunt chiar primarul, consiliul local si toti angajatii din primarie si restul capuselor si militia locala. Aceste deseuri trebuie aruncate la groapa de gunoi la alegerile viitoare.Coruptia trebuie eliminata din viata constantenilor.
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275