REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.8° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
25.8° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

POLIȚIA londoneză dă o IPOTEZĂ BOMBĂ în cazut taximetristului român UCIS în mașina sa

POLIȚIA londoneză dă o IPOTEZĂ BOMBĂ în cazut taximetristului român UCIS în mașina sa

Replica API 21 februarie 2021 | 01:07 5044

Poliția londoneză suspectează că ucigașul taximetristului român, găsit fără suflare în mașină, e un client de-al lui. Acesta ar fi un tânăr de doar 15 ani, care a fost reținut vineri după-amiază.

Adolescentul a mai fost arestat în trecut, fiind acuzat de tâlhărie. Gabriel Bringye trăia în Londra cu logodnica și cu sora lui. Avea 37 de ani și încerca să își întemeieze o familie în țara adoptivă, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Acum va fi adus acasă, pentru înmormântare, după ce prietenii și cunoscuții au strâns bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Gabriel locuia de 12 ani în Londra. Împărțea un apartament cu logodnica și cu sora sa, care are un copil. Era șofer de cinci ani.

Miercuri seara, Gabriel Bringye a luat o comandă pe o aplicație mobilă până în zona de nord a metropolei britanice. Un șofer de autobuz din zonă a alertat poliția, după ce l-a văzut în mașină, plin de sânge.

Bogdan Băcilă, jurnalist Digi24: Trupul bărbatului de 37 de ani din Oradea a fost descoperit înjunghiat în zona Tottenham din Londra. În ciuda eforturilor paramedicilor, aceștia nu l-au putut salva, iar decesul a fost declarat la câteva zeci de minute după ce s-a făcut macabra descoperire.

Magdalena Bringye, sora lui Gabriel: Poliția ne-a spus că a fost înjunghiat în piciorul drept, dar trebuie să investigheze corpul din cap până în picioare că sunt mai multe împunsături. Mâinile aveau toate urme de cuțit, cum încerca să se apere și trebuie să îi facă autopsie.

În urma apelului lansat de familie online, prietenii, colegii sau chiar necunoscuți impresionați de povestea tânărului de 37 de ani au donat bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Magdalena Bringye, sora lui Gabriel: S-au strâns suficienți bani, dar lumea vrea să doneze în continuare, ne cere datele.

Conform presei britanice, acesta este cel de-al 12-lea caz de înjunghiere din Londra, numai anul acesta. Cinci dintre atacuri s-au produs doar în ultimele două săptămâni, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jumate din uk, sunt indieni,paki, polonezi,nigerieni, afrikani si alte nationalitati, cum zicea cineva , care iau incalecat pe adevaratii englezi, asta au meritat daca au jefuit toata lumea sute de ani, acum servitorii lor e in parlament,indienii, ii conduc, asta e anglia de acum, mai nou e plin de rusi..bogati
8
1
drogati...
4
0
iar aluia care vrea la paltinis sa-i dau cacatul la lins !!!
4
9
si jack the ripper ce era?
9
3
civilizat nu ar fi facut crima, anglia, franta, germania toate tarile cu un grad inalt de civilizatie au decazut ,s au umplut de venetici emigranti fara cultura fara constiinta , chititi pe castig usor si rapid , s au amestecat cu populatia tarilor si a rezultat un amestec nociv, degradant care incrimineaza in majoritate cultura , traditiile si civilizatiile tarilor !siguranta vietii e pusa in pericol din ce in ce mai mult!
28
3
Dar aici , nu te tine nimeni cu forta tiganule . Poti sa speli masini in Londra cat vrei , ca in tara asta de kkt nu iti duce nimeni lipsa ! Tot o cioara borata esti considerat peste tot , labarule !
19
11
dute ma in pUi@ mea cu tara ta de kkt, stai tu si munceste aici sclavule.
8
24
Martalogul ala cu cap de vitel pt. care schiatul pe domeniul Paltinis este mai important decat niste romani arsi , asta cu Guvernul lui , asa considera Romania Normala ! Am ales de ... am cules ! Niste straini ... ne vand tara strainilor ! Vai de pwla noastra
27
29
decat sa fiti calcati in picioare si umiliti prin vest, s au dupa caz chiar omorati ,m ai bine veniti acasa sa punem tara asta pe picioare,cea mai ramas din ea si sa dam jos jigodiile astea care ne conduc de atati ani.PS ... romi,maghiari,romanii care nu isi respecta tara etc,ramaneti acolo pe vecie.
34
12

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016