REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
23.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Politicienii, în cursa vorbelor duioase, cu ocazia începerii noului an școlar

Politicienii, în cursa vorbelor duioase, cu ocazia începerii noului an școlar

Replica API 6 septembrie 2022 | 00:00 1921

Odată cu începerea anului școlar, deputați, consilierii, oamenii politici, s-au întrecut în cuvinte dulci, adresate elevilor, părinților și dascălilor, urându-le numai bucurii și gânduri bune.

Oamenii politici nu sunt în competiție doar în preajma alegerilor, aceștia se întrec în vorbe dulci, fie prin postări pe rețelele de socializare, fie prezenți la festivitatea de începere a noului an școlar a unităților de învățământ din județul Constanța.

În cursa vorbelor duioase spuse cu ocazia deschiderii noului an școlar, o avem pe Cristina Dumitrache, deputat PSD Constanța. Aceasta le-a transmis elevilor să fie ambițioși, să se autodepășească, dar și profesorilor, un an plin de satisfacții, declarând: ”Dragi elevi, emoțiile începutului de an școlar să vă ambiționeze să vă autodepășiți, să vă motiveze să dați tot ce aveți mai bun și să reușiți în tot ce v-ați propus. Stimați profesori, să aveți un an plin de satisfacții în care să vă îndepliniți toate așteptările cu răbdare și iubire pentru cei cărora le modelați caracterul și le construiți viitorul.

Cristina DumitracheAl doilea om politic înscris în cursa vorbelor dulci, este Omocea Cristian, consilier local PNL, acesta consideră începerea anului școlar, o sărbătoare, dar și un pas către un viitor minunat: ”Întoarcerea la școală este un motiv de sărbătoare, deoarece înseamnă un nou pas către un viitor minunat! Dascălii primesc an de an pe băncile școlii generațiile care ne preced. Este o responsabilitate uriașă de a avea viitorul în mâini și de a-l modela după valori și principii sănătoase. Relația scoală-părinți-administrație locală trebuie să fie una de sprijin reciproc, respect și responsabilitate. Felicitări și succes tuturor în noul an școlar!

Omocea CristianUn alt politician intrat în cursa vorbelor dulci este Mihaela Andrei, consilier municipal PNL, aceasta a participat la deschiderea noului an școlar la școală Ion Jalea din Constanța. Consilierul a ținut un discurs emoționant: “Astăzi, vă vorbesc din calitatea mea de consilier municipal, de membru în Consiliul de ADM dar și din cea mai frumoasa calitate a mea, aceea de mamă. Vreau sa vă urez în primul rând să aveți Un An Școlar fericit! Consider că fericirea este fundamentul succesului omului în viață. Să veniți la școală zâmbind, curioși, curajoși, entuziasmați de lucrurile noi ce le veți învăța în fiecare zi. Este în regulă să nu vă placă toate materiile! Școala pune la dispoziție o mare de informații, din punctul meu de vedere, nu pentru că trebuie să o absorbim pe toată, ci pentru a avea posibilitatea de a alege, de a (ne) descoperi și de a explora acolo unde suntem buni, ce ne place, ce ne-am dori să facem, cum ne-am dori să arate viața noastră când vom crește. Dragi părinți, puneți in ghiozdanul copiilor dumneavoastră, în fiecare zi, toleranța, răbdarea, sprijinul, aprecierea, bunătatea, respectul față de personalitatea lui fragilă și nu critica, presiunea și propria anxietate. Este important ca cei mici să știe ca dragostea părinților nu este condiționata de rezultatele la teste.” a declarat Mihaela Andrei.

Mihaela Andrei

La deschiderea noului an școlar, au participat și politicieni cu funcții importante în județul Constanța, șeful Consiliului Județean Constanța. Mihai Lupu, fiind prezent la Hârșova, cu ocazia festivității noului an școlar, acesta declarând: ”Dragii mei, vă doresc tuturor să porniți cu încredere în noul an școlar alături de dascălii voștri. Dragi profesori, vă doresc să pășiți, din nou, în clase cu la fel de multă pasiune, răbdare și devotament și să-i îndrumați pe acești tineri spre performanță.

Mihai Lupu

Ultimul înscris în cursa vorbelor dulci spuse de oameni politici, este Horia Țuțuianu, deputat PSD de Constanța, acesta a transmis: ”Cu emoții și entuziasm, pășim astăzi, deopotrivă, elevi, părinți și dascăli, în noul an școlar. Să vă fie drumul încununat de satisfacții, dragi elevi! Munciți temeinic, pentru că o faceți pentru voi și viitorul vostru iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Nu sunteți singuri pe acest drum, aveți alături parteneri de încredere, însă lupta este a voastră! Stimați profesori, succes în a oferi acestor copii tot ceea ce aveți mai bun! Informație, ințelepciune dar mai presus de acestea, răbdare și înțelegere! Fiecare reușită a lor este în fond și victoria dumneavoastră!

Horia Țuțuianu

Pe lângă oamenii politici, și șeful de la ANPC, Horia Constantinescu, care a transmis numai gânduri bune elevilor și părinților, acesta declarând: ” La unul am ajuns, la celălalt mi-a zburat inima! An nou școlar minunat, tuturor copiilor! Pana termină școala, trebuie să ne mobilizăm și să le oferim o lume mai bună, iar ei, la rândul lor, să facă același lucru pentru copiii lor și tot așa!

Horia Constantinescu

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sorynel unde era? Pardon. Incuiat in birou cu lorry, se stie! Sunt in stare sa faca si altceva?
1
1
Babule nu mai comenta de Horia! De ce esti bou?
1
0
Tutuianu cel mai prostovan evident. Andrei care radecaprosta pe 2. Dar Tutuianu este totusi pe 1 ajutatvsi de intarzierea lui mintala pe care o vefem de prea mult timp.
0
0
P******a aia de Miahela Andrei care cred ca are un retard psihic rade caproasta si debiteaza de pe telefon din cuvantarile marelui chitac femeie mai idioata ca asta mai rar
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513