REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Polițist amenințat cu moartea, în timp ce încerca să aplaneze un scandal

Polițist amenințat cu moartea, în timp ce încerca să aplaneze un scandal

Victor ROTARU 22 noiembrie 2023 | 00:00 2166

Nicoale P. și Marian C., doi bărbați din Sarichioi, după ce au consumat mai multe băuturi alcoolice, au început să amenințe lumea pe stradă cu o sticlă spartă, rupând chiar și cablul care alimenta cu energie electrică sediul Poliției din Sarichioi. Inclusiv polițistul din sat a fost luat în colimator. De precizat că Nicolae P. este o cunoștință veche a oamenilor legii. În anul 2016 acesta a încercat să dea mită unui polițist pentru ca acesta să nu întocmească un dosar penal privind infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. 

Politist amenintat cu moartea, in timp ce incerca sa aplaneze un scandalFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 7 septembrie 2022, atunci când lucrătorii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Sarichioi s-au sesizat din oficiu, sesizându-se faptul că mai multe persoane ce se aflau în centrul localităţii Sarichioi, în zona sediului Postului de Poliţie Sarichioi, au provocat scandal, au spart o sticlă cu care ameninţau diferite persoane și au smuls de pe peretele sediului de poliţie un cablu de alimentare cu energie electrică, adresând ameninţări, injurii şi cuvinte vulgare persoanelor care se aflau la faţa locului. 

Marian C., polițist din cadrul Postului de Poliție Sarichioi a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag o sesizare prin care a reclamat următoarele: „Fiind în timpul serviciului, am fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că mai multe persoane provoacă scandal în centrul localităţii Sarichioi. Deplasându-mă la faţa locului, am identificat persoana care a apelat 112 și care mi-a relatat că un grup de patru persoane au încercat să-l agreseze, iar în prezent sunt la barul din centrul localităţii. Mergând la acel local, am interceptat aceste persoane invitându-i în afara lui. Aceştia, fiind în stare de ebrietate, au devenit recalcitranţi refuzând să se legitimeze, în continuare am reuşit să încătuşez o persoană, moment în care s-a creat o vălmăşeală generală fiind bruscat şi îmbrâncit de aceste persoane. Am condus acea persoană încătuşată la sediul postului de poliţie pe jos, fiind urmat de ceilalţi trei, care mă ameninţau cu bătaia când mă vor prinde. Ajuns la postul de poliţie am fost bruscat, îmbrâncit şi lovit de toate persoanele pentru a descătuşa persoana condusă la poliţie. Aceste lucruri au culminat cu momentul în care unul dintre ei a spart o sticlă de trotuarul din beton din faţa sediului poliţiei venind spre mine ameninţându-mă că mă taie cu acel ciob de sticlă.”

Politist amenintat cu moartea, in timp ce incerca sa aplaneze un scandalFoto cu rol ilustrativ

Magistrații din cadrul Judecătoriei Babadag au decis să îi aplice lui Nicolae P. o pedeapsă de 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și ultraj. Referitor la Gheorghiță M., magistrații au decis să îi aplice o pedeapsă de 3 ani și 10 luni, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și ultraj. Sentințele nu sunt definitive. 

Nicolae P. este un vechi prieten al oamenilor legii, în 2017, acesta a primit doi ani de închisoare, cu suspendare. Bărbatul a fost acuzat că, la data de 31 august 2016, ar fi oferit unui agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea suma de 100 de euro, cu titlu de mită, pentru a nu întocmi un dosar penal privind infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Legislatia romaneasca incurajeaza infractionalitatea cu violenta,magaie pe crestet clanurile interlope si pe talhari,violatori,alte rebuturi umanoide. Pedepsele pentru atac la adresa poitistilor sunt ridicole,la fel este ridicol ca politia aproape ca nu are dreptul sa se apere,sa traga naibi un glont in atacator. In schimb,cand are ocazia politia face abuzuri impotriva celor vulnerabili. Avem un fel de haos,parca ami fi intr-un film de buget mic,pentru public retard.
5
0
auzi cunostiinta mai veche! atunci sal duca acasa in familie sa l omeneasca si sal faca om de curte la politie sa sparga ...seminte la un pahar de rachiu !
2
0
Gaborii se vor omorâ intre ei mai rau ca teroriştii dacă se va incerca demascarea mafiei drogurilor şi a curvelor .
3
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016