REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 6 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6844
21.4° Constanța Vineri, 6 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6844
 

Polițist de la Investigații Criminale Sibiu, prins băut la volan în Constanța

Polițist de la Investigații Criminale Sibiu, prins băut la volan în Constanța

Virgil STOIAN 6 septembrie 2024 | 14:44 816

Un ofițer de la Serviciul de Investigații Criminale a IPJ Sibiu este cercetat după ce a fost prins la volan băut. Acesta se afla în timpul liber și conducea autoturismul personal, anunță joi reprezentanții Poliției Sibiu.

Politist de la Investigatii Criminale Sibiu, prins baut la volan in Constanta

La data de 19 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a informat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la data de 17 august a.c., în jurul orei 00.15, în județul Constanța, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, ofițer de poliție în cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, aflat în timpul liber, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul personal sub influența alcoolului,” transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Astfel, la nivelul I.P.J. Sibiu, s-a dispus declanșarea cercetării prealabile a polițistului în cauză, precizează sursa citată.

În prezent, acesta își desfășoară activitatea conform atribuțiilor prevăzute în fișa postului, cu mențiunea că nu deține dreptul de a conduce autospecialele unității întrucât dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

„Vă informăm că, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, se pune un accent deosebit pe verificarea stării psiho - fizice a polițiștilor, atât în timpul programului de serviciu, cât și în timpul liber, fiind efectuate frecvent instruiri și acțiuni pe linia prevenirii și combaterii implicării cadrelor M.A.I. în evenimente deosebite, produse pe fondul încălcării normelor rutiere, evenimente ce pot aduce prejudicii atât vieții și bunurilor, cât și imaginii publice a instituției,” spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279