REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Sâm., 28 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6866
18.3° Constanța Sâmbătă, 28 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6866
 

Polițist din Tulcea, cercetat după ce a vrut să împiedice o persoană să îl filmeze cu telefonul. Video

Polițist din Tulcea, cercetat după ce a vrut să împiedice o persoană să îl filmeze cu telefonul. Video

Victor ROTARU 18 iunie 2024 | 10:21 2555

Un polițist din cadrul Postului de Poliție Turcoaia este cercetat după ce ar fi lovit cu mâna telefonul mobil al unei alte persoane. Din imagini se poate observa faptul că polițistul era foarte recalcitrant, spunându-i celui care îl filma „Crezi că mi-e frică de tine?”, după care i-a lovit acestuia telefonul.

Politist din Tulcea, cercetat dupa ce a vrut sa impiedice o persoana sa il filmeze cu telefonul. Video

„La data de 20 mai 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe rețelele sociale a apărut un videoclip în care un polițist din cadrul Postului de Poliție Turcoaia, ar fi lovit cu mâna telefonul mobil al unei persoane care încerca să filmeze.

Politist din Tulcea, cercetat dupa ce a vrut sa impiedice o persoana sa il filmeze cu telefonul. Video

În cauză a fost constituită echipa operativă formată din polițiștii Serviciului de Ordine Publică și cei ai Compartimentului Control Intern în scopul verificării aspectelor. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente și purtare abuzivă, materialul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea pentru a analiza și a dispune.”, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Tulcea.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
this is pullitia romana, de nu i băgam șapcă aia pe gat f**u...i mortiii lui
0
3
Nimeni nu are voie sa-l filmeze pe altul fara permisia acestuia.
3
5
cu ce drept se filmeaza o persoana aflata in exercitarea serviciului? hai sa i filmam si pe judecatori,pe magistrati,pe angajati din sri...
15
17
Cea mai deficitara investitie pe care o poata face o primarie. Sa bage bani in Politia Locala.Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu,trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus! Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Folosesc Dusterul(masina politiei locale) in interes personal cand sunt de tura(am limba ascutita),plimb copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!Mai nou,fur curent de la primaria Cernavoda! Incarc masina electria personala de la priza politiei locale Cernavoda!
9
2
ba avem voie , gunoaielor, sa va iau uniforma in pla și salariu 5mii nemeritat oricum abia aveți ce manca
11
10
aceste jeguri au din ce in ce mai mult tupeu,javr3 de polițai
10
10
Sunt liberi ...
13
3
astia nu stiu legea nici pt ei, la ce sa te astepti ?
17
9

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364