REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Polițist găsit mort în Copou, lângă teiul lui Eminescu. Video

Polițist găsit mort în Copou, lângă teiul lui Eminescu. Video

Replica API 14 martie 2022 | 12:40 2730

În cursul zilei de luni, 14 martie a.c., în jurul orei 6, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi de către o persoană, cu privire la faptul că, în parcul Copou din municipiu Iaşi a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă. Poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Bărbatul decedat în parcul Copou se numeşte Andrei Axinte. El era încadrat poliţist la postul Leorda-Dorohoi.

Barbatul a venit la Iaşi la volanul unui Matiz de culoare albă. Maşina a fost identificată de poliţişti pe o stradă din apropierea parcului.Corpul a fost luat de la fata locului si transportat de la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie. Politistii cauta cu ajutorul unui detector de metale tubul cartusului.

Persoana decedată, care avea 25 de ani, ar fi de profesie poliţist, susţin anchetatorii după primele cercetări efectuate. El este împuşcat în cap. Barbatul ar fi fost încadrat în sistem, la Politia din Dorohoi (postul din localitatea Leorda), la inceputului acesui an. Acesta s-ar fi împușcat cu pistolul șefului său, care este cercetat și el în acest sens. Din politistii incadrati la acel post de Politiei, doar seful avea in dotare un pistol, nu se stie deocamdata cum a ajuns arma in posesia tanarului.

Video:

Corpul tânărului decedat se află pe o alee din parcul Copou, în apropierea teiului lui Eminescu. Anchetatorii caută prin coşurile de gunoi din zonă. De asemenea, decedatul este percheziţionat, cel mai probabil în vederea identificării, scrie ziaruldeiasi.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma zdreanta salariu si pensie la politie? Poate sefii
0
0
... angajat de 2 luni din Surse externe ! Ar fi cazul sa-i reangajati pe cei pe care i-ati obligat sa se pensioneze la 47 de ani cu salariu plus pensie . Altfel , or sa va manance de vii i fractorii .
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768