REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° ConstanÈ›a Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
36.4° ConstanÈ›a Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Poliţist în uniformă, prins în timp ce vindea cocaină

Poliţist în uniformă, prins în timp ce vindea cocaină

A.F. 8 septembrie 2023 | 10:35 5468

Un poliÅ£ist din BraÅŸov a fost prins în flagrant, în timp ce transporta un kilogram de cocaină. Bărbatul a fost reÅ£inut pentru 24 de ore. Sindicatul Europol susÅ£ine că bărbatul, îmbrăcat în uniformă de poliÅ£ist, a fost prins între blocuri, în timp ce vindea stupefiante.

Politist in uniforma, prins in timp ce vindea cocaina

PoliÈ›istul care lucra la Ordine Publică, la SecÈ›ia 5, din BraÈ™ov, era cercetat disciplinar de È™efi în mai mlte cazuri. Ieri a fost destituit din funcÈ›ie, iar astăzi i-a fost adus la cunoÈ™tință această măsură, È™i tot de astăzi a început să aibă È™i efect.

Pe scurt, el nu mai era poliÈ›ist de astăzi, în cadrul Inspectoratului JudeÈ›ean, È™i de asemenea tot azi au avut loc percheziÈ›ii la el acasă. Asta, pentru că în trecut, poliÈ›iÈ™tii de la Crimă Organizată au primit informaÈ›ii că este membru al unei grupări de traficanÈ›i de droguri, iar astfel, în colaborare cu DIICOT au fost făcute cercetări È™i au destructurat gruparea, scrie digi24.ro.

La domiciliul poliÈ›istului nu au fost găsite droguri în urma percheziÈ›iei. El ar fi avut rolul de dealer È™i ar fi condus uneori fără permis, lipsea de la serviciu. El a fost reÈ›inut È™i va fi propus pentru arestare preventivă.

Poliția spune că se disociază de asemenea persoane și că sprijină anchetatorii care fac aceste cercetări.

Fostul poliÅ£ist a fost prins, joi, în flagrant, în timp ce transporta un kilogram de cocaină. Bărbatul a fost reÅ£inut pentru 24 de ore.

Recent, el a fost prins în timp ce circula cu 240 de kilometri la oră pe o stradă din oraÅŸ, fiindu-i suspendat permisul de conducere.

IPJ BraÅŸov a precizat că „cel în cauză a fost destituit din funcÅ£ie ÅŸi nu mai deÅ£ine, în prezent, calitatea de poliÅ£ist în cadrul I.P.J. BRAÅžOV”.

„De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei ÅŸi Statutului PoliÅ£istului. Totodată, acordăm ÅŸi am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, a mai transmis IPJ BraÅŸov.

Potrivit presei locale, bărbatul era cunoscut pentru activităţile sale în sfera infracÅ£ională.

Sindicatul Europol spune că este „încă poliÈ›ist”
După apariÈ›ia informaÈ›iei a reacÈ›ionat È™i sindicatul Europol, care scrie pe Facebook că bărbatul este „încă poliÈ›ist”.

„Unii «colegi» au intrat în PoliÈ›ie crezând că pot beneficia de cea mai bună «acoperire» pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară. Tânărul din imagine, încă poliÈ›ist, a fost prins azi dimineață, printre blocurile dintr-un cartier din BraÈ™ov, în uniformă de poliÈ›ie, în timp ce vindea cocaină unui «client» mai special.

Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piață este de 5000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activități infracÈ›ionale.

Oare inspectorul È™ef al IPJ BraÈ™ov, chestorul FlucuÈ™, în afară de semnarea mapelor, ce păzeÈ™te?!”, a scris sindicatul Europol pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sintem tatooati siliconati ne place sa ieșim în evidenta ca doar nu sintem niște cacați noi ne numim calificati bombardieri cu bombeu mulat la vedere
0
0
Ba i in ce tara trăim..
1
0
Alex Filip ?
0
0
cu probleme psihice s-a dat singur de gol de asta l-au prins; daca era disciplinat, corect si low profil erau sanse mai mici spre zero sa-l prinda; traficul la scara mare e facut de retele organizate care nu ar angaja niciodata un idiot galagios si indisciplinat ca asta poate l-ar folosi ptr transporturi mici si riscante ca asta
3
1
Jegurile astea ne opresc pe noi și cer să ne legitimăm sa ne sugă toți
6
2
Uniforma era un fel de garantie! Ultima institutie in topul increderii populatiei este Politia Romana!
12
1
Super ! Siguranță si incredere ! , sa tot locuiești în r*mânia!
7
1
Plutonierul Priemschi, fost jandarm. Escroc cu legitimatie in Navodari. Se foloseste de legitimatie pr a recupera banii altora dati cu camata.
8
1
r******u de la Mangalia vinde droguri de ani de zile si nimeni nu se sesizează.A nenorocit o gramada de copii si a distrus multe familii.Alimenteaza cu droguri si cativa politisti.
7
0
Aceste " accidente", asa zisi "Politisti", ma intreb cum s-au facut verificarile de catre serv. M.R.U. Din cadrul M.A.I. La incadrarea lor in sistem??? Imi face impresia ca nu s-a facut corespunzator, in comparatie cum se faceau in trecut! In curand datorita, slabelor verificari de cumoastere in prealabil , a ingaharilor , a selectarea cadrelor , tot mai multe cazuri negative , se vor inregistra si bineanteles ca se vor respinge asupra MAI , lipsa de incredere a populatiei in sistemul Politienesc!!
11
0
AMERICA, THE U. S . A INSEAMNA " DREPTUL LA DUMNEZEU ,LIBERA EXPRIMARE ARMA,PROPRIETATE,LIBERUL ARBITRU" pe scurt LIBERTATE! Oricine incearca sa spuna ca "droguri ", " depravare" etc ca idiotul asta de jos inseamna ca isi doreste sa traiasca ca in China Vesinc Comunista sau in Canada" Noua China".Cine are o problema cu STILUL DE VIATA AMERICAN si cu LIBERTATEA DIN AMERICA inseamna ca are o problema cu alea 300 de milioane de arme de foc pe care le detine populatia si il provoc pe el, pe "ma-sa" si pe mamele tututor daca au problema cu LIBERTATEA sa se duca la ia de la ei ,daca au curaj! "Come and get it! " GOD BLESS THE USA! GOD BLESS ROMANIA AND THE WORLD
14
3
Marius si tu tot Opel ai?
1
0
banul e ochiul dracului si multi vor ceda tentatiei ptr ca e prea mare; ce asteptati ? asta e modelul americano occidental de democratie cu multe foarte multe droguri si drogati intre altele
6
16
Guvernanti care importa cocaina si exporta copii,in curand pe ecrane in toata lumea!
23
0
A vinde = A transporta
8
0
Militienii sunt adevaratii traficanti in jegul asta de tara.
20
4
l-au prins cind nu a mai fost atent cu sefii.toata lumea stie...
20
1
Hai ca nu se mai intelege nimic. Avea la el 1000 g de cocaina sau 50 g de cocaina? Pe de alta parte la cum au actionat IPJ BV BCCO BV si DIICOT BV pare de un amatorism la limita cu prostia. Adica ei stiu de cateva luni ca ala vinde droguri si in loc sa l aresteze imediat il lasa sa vanda un kilogram ca sa l prinda cand vinde cincizeci de grame? Pai in afara de faptul ca l ai urmarit fizic si tehnic atata timp urmarire ce implica costuri tehnice si salariale de cca o suta de mii de euro el in perioada asta a ajutat o gramada de tineri sa se drogheze si sa comita infractiuni. In timp ce era supravegheat. Este inadmisibil. Ar trebui gasiti vinovati si cei care au avut in lucru dosarul. Hai ca pe asta il bagi la puscarie. Dar cu cei care au cumparat de la el ce faci? Cum ii reabilitezi sa fie normali nu drogati. Cu cei care i au vandut droguri politistului ce faci? Ca aia au vandut si altor dilari. Pe astia cand ii iei? Dupa mor alti copii nevinovati? Ce rost are sa i lasi? Ia i imediat.
12
3
Desființarea poliției și preluarea atribuțiilor de jandarmerie Poliția a ajuns o instituție fantomă in r*mânia
10
10
Politia dezamăgește tot mai mult. Ne îndreptăm spre tragedii.
17
2
La politia transporturi Cta,este un polițist Cristi,în colaborare cu alt coleg tot polițist, care fac același lucru de ceva timp...și nimeni nu le face nimic...niște infractori. Mai aduc și mașini din America,motoare,păcălește lumea ..i-a bani cu împrumut și după uită sa-i dea înapoi...și multe alte infracțiuni. dar ei sunt politisti
16
2
Cei din Eforie afirma că primarul Robert Șerban este un drogat notoriu. Dacă este așa, să înțelegem că fostul șef al IPJ Cta, Gluga Cocean, lua taxa de protecție?
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510