REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Dum., 15 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6853
14.1° Constanța Duminică, 15 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6853
 

Polițist local, agresat în Primăria Constanța de un simpatizant al Dianei Șoșoacă! Video

Polițist local, agresat în Primăria Constanța de un simpatizant al Dianei Șoșoacă! Video

Virgil STOIAN 1 martie 2024 | 00:00 4037

Joi, 29 februarie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal, pentru prima oară în format fizic după pandemie. Ședința nu s-a desfășurat fără peripeții, aceasta fiind perturbată la un moment dat de câțiva cetățeni, simpatizanți ai partidului SOS România, condus de Diana Șoșoacă. Conflictul a degenerat, unul dintre cetățeni agresându-l pe un polițist local, care la rândul lui a ripostat. Întrebat despre acest incident, primarul Vergil Chițac a declarat că nu știe ce s-a întâmplat, dar o să vadă imaginile și o să aibă o opinie.

Politist local, agresat in Primaria Constanta de un simpatizant al Dianei sosoaca! VideoBătaia dintre cei doi

Cei câțiva cetățeni, simpatizanți ai SOS România, au încercat să participe la ședință, aceasta fiind publică. Din nefericire pentru ei, au fost împiedicați de Poliția Locală, între cele două părți izbucnind un adevărat scandal.
În imagini, se observă cum simpatizantul SOS îl agresează pe polițistul local.

Video:

Și partea adversă are o opinie. ”Poliția Locală din Constanța ne-a interzis accesul la ședința publică a Consiliului Local. Mai grav, au agresat un cetățean constănțean, l-au trântit la pământ, l-au încătușat și dus la dubă, doar pentru că a dorit să asiste la o ședință publică!” a transmis unul dintre cei implicați în conflict.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"In ziua de azi sa ajungi politician sau orice functie publica cu putere de decizie ,esti in cel mai fericit caz pedofil" Alex Jones
1
0
Pedofilii din primarie si garzile
1
1
Vezi ca ai seminte de dovleac in spatele tau.
2
1
Nu stiam ca politia locala este dotata cu briceag sau arme albe interzise de lege. Se vede foarte clar pe filmare cum unul din politisti locali are briceag in vesta multifunctionala. Organele abilitate sa demareze procedurile legale impotriva politistului local. Conducerea politiei locale sa porneasca imediat comisia de disciplina impotriva acestui huligan politist local. Rusine nu am vazut in lume politisti care au ca scop siguranta si linistea publica sa fie dotati cu cutite. Puneti in pericol siguranta cetatenilor . Sa va fie rusine golani de politisti locali ce sunteti. Afara din sistemul public cu asemenea specimene. Toata grupa de interventie din constanta reprezinta o adunatura de golani.Rusine
6
4
.Noi la Cernavodă vanam camioanele care tranzitează orașul, dacă nu da o atenție șoferul îi dau amendă, în rest mai o promoție la supermarket, plimbăm neamurile cu Dusterul de serviciu, o frecam la umbra!Soferul de camion care tranziteaza Cernavoda pe interzis poate dona un bidon de 20 litri de motorina si ma fac ca nu l-am vazut!
5
1
Asta e tiganul ala de Mircica Oaie
6
2
Ce zbiara croncanul...
11
0
Daca acesti bautori de apq cu intuneric vor sa salveze Romania, ne-am dat draqu.
18
0
Candva se spala strada cu acesti indivizi, se fierbeau cu sutele.
14
1
Recalcintrantul sosu, sa stea linistit, sefa lui, recte shosho, o sa-l reprezinte in instanta. Asa ca ii uram de pe acum, La Multi Ani cu executare!
14
3
lasati ca vine Mitroi de la Valu presedinte la Consiliul Judetean si intra toti pe unde vor ...vai de steaua noastra ....cum am ajuns
10
3
Astfel de g***i dețin certificate de revoluționar bazate pe vandalizări și furturi după ce au intrat în "casa albă" la revoluție.
16
1
De ce nu ii lăsau sa participe la Ședința publica ?! După ce ca nu au mai fost ședințe publice de ani ! Este normala indignarea oamenilor !!!
7
16
Șeful SOS Constanța tocmai ce a fost la Mangalia și a luat o șpagă de la un analfabet și 1 parașută să ii puna sefi la partid. L-a ejaculat astfel pe fostul președinte care a muncit din greu pana acum. Probabil vrea sa puna si la Constanta vreun g***i.
16
0
Asta se intampla cand toti “mana-ntinsa” fara ocupatie sunt bagati in seama. Epateaza constiinta, intelepciunea si inteligenta. Toti borfasii au ajuns sa faca politica, politica de satra.
19
0
Și cu aurolacul Jorjica.
11
0
Toate ciorile au ajuns parlamentari. Sa ne fie rusine noua pentru ca acceptam astfel de “modele” pentru viitorul nostru. Ne meritam soarta. t***n borat ordinar
29
0
asta nu e cetatean, e boratura parazitara din H Coanda, caruia constantenii ii platesc utilitatile.
28
0
Țiganii ăștia sunt în partidul sos? Vai cucu nostru !
29
2
Perfect legitim, ai agresat uniforma o iei de te asculta prietenii cu urechea !
28
2
in ce partid e fraierul baut de militian nici nu conteaza !!! Pai cum adica sa nu ma lase sa particip la sedinta publica ??? Acum inteleg de ce iinfractorul chitac face numai sedinte online !!! Mmmwie cu kkkt !!!
17
15
Era cam c*****t! Sigur era cu Soso? Sau era de la Partida Romilor?
22
0
Sunt cetatean platesc taxe si impozite. Daca am nevoie de autorizatie la mine in curte trebuie sa imi dea ei mie voie contra cost . Daca merg sa le cer socoteala ma scot afara in suturi cu Politia Locala.Pai nu mi se pare normal.Niste hotti si niste vagabonti care se angajeaza pe pile in primarie! Independenti nu au outere trebuie sa fi sustinut de magioti ca sa ajungi primar.Bataie de joc , Cetateanul nu mai are drepturi decat obligatii!Niste javre ordinare care ne fura banii prin taxe si impozite
20
5
Domnilor reprezentanti SOS, din imagini reiese clar ultrajul. Daca iau in considerare, afirmatia unui domn impartial, este ca totul este un circ planificat, orchestrat
22
4
Primaria Constanta e stat in stat. Ar trebui sa le dati uniforme sa nu mai umble dezlegati pe la mall-uri si fast fooduri in timpul serviciului si sa manance de-a moaca prin restaurante unde se duc in control.
16
6
Sigur nu sunt de la Meciul Romilor? Pardon, Partida
29
2

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245