REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 28 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6835
26.4° Constanța Miercuri, 28 August 2024 Anul XX Nr. 6835
 

Polițist luat pe capotă și târât câțiva metri de un șofer de 20 de ani

Polițist luat pe capotă și târât câțiva metri de un șofer de 20 de ani

Deria ISLEAM 28 august 2024 | 12:17 1791

Un polițist din Cluj – Napoca a fost rănit la picioare, miercuri, 28 august, la orele dimineții. Responsabil este un șofer care nu a oprit la semnal, apoi pur și simplu l-a luat pe capotă și l-a târât câțiva metri pe agent.

Politist luat pe capota si tarat cativa metri de un sofer de 20 de aniPoza de la incident

Polițist rănit în Cluj-Napoca după ce a fost târât câțiva metri de un șofer de 20 de ani

Din datele venite de la IPJ Cluj aflăm că acest incident grav s-a petrecut pe strada Blajului din municipiul Cluj-Napoca. La un control de rutină, polițiștii rutieri au efectuat semnal de oprire pentru un bărbat aflat în deplasare.

În mașina acestuia se mai afla o persoană. La efectuarea controlului rutier, persoana aflată la volan nu ar fi respectat indicațiile echipajului de poliție de a coborî din vehicul.

Mai mult, șoferul a accelerat încercând să scape de oamenii legii. În deplasarea sa, individul l-a târât câțiva metri pe unul dintre polițiști și i-a provocat leziuni la nivelul picioarelor.

”S-a procedat la imobilizarea acestuia, moment în care bărbatul a demarat cu autoturismul, târându-l câțiva metri pe unul dintre polițiști și provocându-i leziuni la nivelul membrelor inferioare”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, citat de cluj24.ro.

Coborât inițial din autoturism, pasagerul care îl însoțea pe șoferul recalcitrant a fost dus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. În paralel, agenții au început operațiunile de depistare a șoferului vinovat de incident.

IPJ anunță că, în cadrul activităților de căutare au fost mobilizate forțe suplimentare. E vorba de Serviciul Pentru Acțiuni Speciale, investigații criminale, ordine publică, rutieră, criminalistică, poliție locală și jandarmerie.

După circa o oră de la momentul producerii incidentului, suspectul, un tânăr de 20 de ani, a fost depistat pe o stradă din cartierul Someșeni, a mai arătat IPJ Cluj.

”În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de ultraj, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul și dispuse măsurile legale”, anunță poliția din Cluj, conform fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A-ți uitat sa scrie-ți că era un tânăr
2
0
In sfarsit un erou .
3
1

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520