REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
20° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Polițist mușcat de o femeie în timpul unei intervenții!

Polițist mușcat de o femeie în timpul unei intervenții!

Mirela PASCAL 17 august 2024 | 22:15 883

În seara de 16 august 2024, în jurul orei 22:30, polițiștii au fost solicitați să intervină la o adresă de pe strada Gheorghieni, în urma unui apel care semnala tulburarea ordinii și liniștii publice. Ajunși la fața locului, agenții de poliție au fost întâmpinați de un grup de persoane recalcitrante, care au refuzat să se supună indicațiilor legale ale acestora, potrivit Realitatea PLUS.

Politist muscat de o femeie in timpul unei interventii!

Potrivit surselor, tensiunea a escaladat rapid, iar indivizii implicați au început să profereze amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor. În timpul intervenției, o femeie a mușcat de antebraț pe unul dintre polițiști, în timp ce al doilea agent a fost bruscat, împins, tras de uniformă și amenințat de ceilalți participanți.

Pentru a restabili ordinea, la fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje de poliție, inclusiv luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (S.A.S.) și jandarmi de la Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București (D.G.J.M.B.). Toate persoanele implicate în conflict au fost identificate și ulterior conduse la secția de poliție pentru audieri.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, iar în urma cercetărilor, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a unei femei și a unui bărbat. Cei doi sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și de ultraj.

În urma audierilor și a probelor adunate, cei doi suspecți au fost arestați preventiv, urmând ca cercetările să continue pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de acest caz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-a muscat de antebrat. Bine ca nu de ... doamne fereste. Femeia ta musca?
1
0
@FANE NCURCA LUME Intreab-o pe ma-ta cum procedeaza.
2
0
E de bine....
0
1
Saraca femeie trebuie sa faca antirabicu dupa jigodia aia
1
4
Strada Gheorghieni de unde, fă ? Nici acum nu ai învățat să scrii un reportaj ?
4
1

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516