REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Poliţist sfâșiat în curtea unei secţii de un câine periculos lăsat liber de stăpân

Poliţist sfâșiat în curtea unei secţii de un câine periculos lăsat liber de stăpân

A.F. 19 martie 2024 | 18:28 1964

Un polițist din Vaslui a fost sfâșiat de un câine chiar în curtea secției. Agentul în vârstă de 25 de ani nu a folosit arma din dotare, deși câinele era pe punctul de a-l omorî.

Politist sfasiat in curtea unei sectii de un caine periculos lasat liber de stapancâine agresiv

Polițistul în vârstă de 25 de ani nu a avut timp să reacționeze pentru că ciobănescul caucazian s-a năpustit asupra sa din senin, în momentul când agentul a intrat în curtea postului de poliție. Atacul a fost unul extrem de agresiv, bărbatul suferind leziuni severe la nivelul gâtului, coapsei și brațului drept.

Norocul a făcut că unul dintre colegii bărbatului a auzit urletele disperate și, fără să stea pe gânduri, i-a sărit în ajutor, iar după mai multe încercări a reușit să sperie animalul.

Apoi, pentru că victima pierduse mult sânge, polițistul salvator nu a mai așteptat echipajul medical și și-a dus colegul rapid la spitalul din Bârlad, unde acesta a intrat direct în sala de operații.

Până acum, s-a stabilit că animalul agresiv a ieșit din curtea unei societăți comerciale situată în vecinătatea postului de poliție din localitatea Banca, județul Vaslui.

De altfel, după acest incident, proprietarul animalului a fost sancționat cu 1.300 lei pentru că și-a lăsat nesupravegheat câinele, deși știa că acesta este agresiv. Totodată, pe numele proprietarului a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciinele trebuie lasat liber in casa alba din cta!
0
2
De ce nu l-ai împușcat? Vine un câine agresiv către tine, bang, vine o persoana agresiva și amenințătoare, bang, nu oprește la semnal, bang! Haideți sa nu mai fim de râs, sa fim ca afară, când aude omul de politie trebuie sa tremure!!!
6
2
si cand auzi la iubitorii de caini, dar nu face nimic, noi suntem de vina imi vine sa vomit, merita mare glont in cap si cainele si stapanul si toti care nu plang cand un om este sfasiat si chiar omorat de un caine, dar plang cand un caine este omorat de un om.
13
1
Ce amenda de 1300 lei la câtă sufetință i-a produs politistului si puscaria nu rezolva situația Stăpanul cainelui/societatea comercială să-i plătească politistului spitalizarea ,tratamentul si daune estimative pentru urmatoarele tratamente pentru ca un incident ca acsta lasă sechele victimei.
12
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016