REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Polițista care i-ar fi băgat mâna în gât primarului din Poarta Albă s-a ales cu dosar penal pentru purtare abuzivă

Polițista care i-ar fi băgat mâna în gât primarului din Poarta Albă s-a ales cu dosar penal pentru purtare abuzivă

Mirela PASCAL 4 noiembrie 2023 | 00:00 4675

În urmă cu aproximativ un an, primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost încătușat, mai ceva ca un infractor, și dus la poliție și, mai apoi, în fața procurorului, pentru ultraj. A fost acuzat că a lovit o polițistă în abdomen și ar fi amenințat oamenii legii, asta după ce fiul lui de 16 ani a fost prins la volan, deși nu avea permis. Timpul a trecut, ancheta și-a urmat cursul, alesul șef fiind cercetat pentru ultraj. Însă, iată că nici polițista implicată în scandal nu a scăpat. Potrivit informațiilor noastre, aceasta s-ar fi ales cu dosar penal pentru purtare abuzivă.

Politista care i-ar fi bagat mana in gat primarului din Poarta Alba s-a ales cu dosar penal pentru purtare abuziva

La data de 17 decembrie 2022, în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un minor de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă. În momentul în care tânărul a observat echipajul de poliție, acesta a oprit autoturismul, a coborât de la volan și a trecut pe locul din dreapta față, iar la volan a trecut un alt minor, de 16 ani, care a condus în continuare până când a fost oprit de polițiști. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei doi tineri nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La fața locului s-a prezentat un bărbat, de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori, care a ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Totodată, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis,  au transmis reprezentanții IPJ, pe 17 decembrie, în legătură cu acest conflict. Minorul este fiul lui Vasile Delicoti, primarul din Poarta Albă, iar bărbatul de 49 de ani este chiar primarul Vasile Delicoti.

Politista care i-ar fi bagat mana in gat primarului din Poarta Alba s-a ales cu dosar penal pentru purtare abuzivaVasile Delicoti

Ancheta penală și-a urmat cursul, alesul fiind acuzat de ultraj, însă, Parchetul s-a autosesizat și în cazul polițistei acuzată de Delicoti că i-a băgat mâna în gât. Anchetatorii i-ar fi făcut dosar penal pentru purtare abuzivă, după ce au analizat imaginile surprinse la fața locului

Polițista mi-a băgat mâna în gât și mi-a spus să mă ia „mama dracului”

Potrivit lui Delicoti, organul de poliție „mi-a băgat mâna în gât și mi-a spus să mă ia mama dracu', s-a băgat colegul care era acolo, apoi s-a liniștit, a băgat cătușele. Apoi copilul meu s-a panicat, a fugit spre colțul străzii, polițiștii au fugit după el, eu m-am dus după băiat să vină apoi și atunci ei poate au crezut că vreau să plec și eu, au început să tragă de mine. A venit un al doilea echipaj, deși nu erau în vreun pericol. Și aceștia au sărit pe mine, să îmi pună cătușele. Mi-au pus cătușele, m-au dus la secție. A fost un întreg circ. Au încercat să facă presiuni, și-au sunat șefii. M-au ținut în jur de 4 ore în secție, după care m-au dus la Parchet, m-au prezentat Parchetului, procurorul, din păcate pentru ei, când a văzut filmarea și-a dat seama de realitate și m-au eliberat. Se vede clar pe filmarea Poliției: se aude și se vede tot acolo. Momentan nu am făcut plângere, dar este dreptul meu și am destul timp la dispoziție”, spunea, la acea dată, primarul Delicoti, pentru Replica.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand esti primar sau politician si ai de-a face cu politia, spui cine esti doar daca te intreaba insistent. Altfel, esti ultimul nimeni de pe drum. Fa ce a facut asta sau lupu - si esti p***t cu stampila.
9
1
Să îmi bagi mie mana la CO AIE sa îți faci pelerina de ploaie
2
14
Coclaraul de primar trăiește ca frații lui de acum 10.000 de ani, fără reguli fără respect. Un animal de o nesimțire crasa.
17
1
CHIAR ESTI UN i*******r.SIGUR NU VEI MAI FI PRIMAR.NOROC CU CONDUCTA DE BENZINA ,AZI ERAI TRACTORIST CA SI RUDELE TALE.
18
1
uN MOD DE ACTIUNE DE TOT RASUL MARCA iNciNeR dAnkU....Gaborita nu stie ce inseamna sa ai un copil ...chiar daca este un pui de lele...unde mai pui ca e si minor,parintele nu are cum sa stea departe de subiect.Bine acum...dusmanii politici voiau sa fie ciuruit probabil...o sa iasa un mare fas.nu cred ca DELICOT vrea sa se puna rau cu DIICOT sau alti g****i...cu sau fara palarie..
3
13
S-a panicat bulibasha si s-a ascuns dupa copil.
12
1
Te puneam pe burta si te lua ma-ta mort, primarul sulii.
17
1
Imi pare ca il linge tiiiiiii in c*r pe jegul asta ???
14
1
politista mi-a bagat mana-n gat zise delcou. politista trebuia sa-ti bage mana pe gat impreuna cu un prosop umed ca sa-ti curete bronhiile faraoane ! stai pe scaunu ala de primar de zeci de ani, ai facut tizic la boase. de parca noi nu stim ce hram purtati voi albanejii. faza a fost ca tu i-ai zis lu fiitu sa plece ca rezolvi tu problema ca esti ditamai premaru. insa ghinion, ai dat peste politisti adevarati.
16
2
Replica, sunteți jalnici dacă ii faceți reclama acestui i*******r
16
1
Nu i problema ca ștergeți mesajele, ca le scriu din nou.. Alooooo.. Replica.. V a plătit Vasile salariul luna asta? Din câte am auzit, când vine la interviu, Vasile îți aduce 5 shaorma cu de toate, ca să le infuleci în pauza de publicitate.
26
1
Replica, o fițuică de kkt. De ce nu scrieti de dosarul pe care îl are jegul de Delicoti pentru purtare abuziva din cauza faptului ca a persecutat o angajata a primăriei? Sunt buni bănuții lui?
27
1
Daca-i baga mana in buzunar era mai grav,cine stie peste ce dadea?
6
5
Adevărat ca dacă cei doi(tată-fiu)nu vor fi judecați corect,pot creea un precedent iar mulți pot face la fel ,pentru că în fata legii suntem egali?
19
1
Halal tara! Politista merita premiata nu sanctionata! Cumva actiunea politistei seamana cu actiunea jandarmului de la Costinesti! Oamenii legii au pus la punct niste bombardieri!
30
2
Polizista ar fi trebuit premiata nu sanctzionata dar aici avem inca un exemplu unde ni se arata ca polizishti pot sa aplice legea doar in cazul romanului normal in alte cazuri ca asta sau ca in cazul drogalaului criminal de la Mangalia polizisti daca nu stiu pe cine vor sa-l sanctzioneze primesc un telefon ca in cazul drogalaului si politzistul ii spune aluia"sa traitzi sefu"sau in cazul minorului care conduce fara drept o masina pe shosele suna copilul si vine tasu primarul care sare la bataie caci Delicoti a lovit primul nu politzista,fata asta doar s-a aparat de primarul badaran,pai tot asha a cresut si Vlad Pascu copil fiind ca derbedeu asta care in loc sa fie pedepsit de tasu asta il apara,aici unde sunt eu primarul ishi dadea demisia daca avea un copil ca fiul lui Delicoti nu sarea sa bata polizista caci daca facea asha ceva ajungea si el si fiisu in fatza judecatorului si daca fiisu scapa mai ieftin el nu.
22
1
In momentul cand lovesti un politist, trebuie sa fii impuscat, nu ? Acum nu mai vreti ca afara ?
23
1
asta este primar? asta e nivelul oamenilor(care l-au ales)?
20
0
Adevărul este k vasili e i*******r toată lumea știe
13
0
Ce partid face parte primarul Delicoti?
10
2
Banul face legea in Romania! Punct.
16
0
Adevărat că primarul a lovit o polițistă ce l oprise pe fiul acestuia minor(16ani) pentru că ar fi condus pe drumurile publice un autoturism?
23
2
Eu cu firma Getnyc am facut lucrari fictive pe care le-am decontat ,banii incasati i-am decartat lui Delicoti,Vasile stie....!
17
1
Ce ștergeți comentariile?Îl deranjau pe X? Cică presa i nepartinitoare.
19
0
Ce faceți doamna ? Ștergeți comentariile cu noaptea n cap?
21
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677