REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
27.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

POLIȚIȘTI AMENINȚAȚI cu TOPORUL de un INDIVID BEAT! Video

POLIȚIȘTI AMENINȚAȚI cu TOPORUL de un INDIVID BEAT! Video

Replica API 11 decembrie 2021 | 23:52 3616

DETALII de la FĂUREI

DETALII de la FĂUREI

Continuă seria indivizilor care se cred mai presus de lege. Dacă zilele trecute un individ a fost vizitat de mascați după ce s-a dat șmecher pe Facebook și a făcut un LIVE în care a înjurat un polițist de la Secția 5, iată că un alt individ, de data aceasta din mediul rural și din categoria ”prieteni cu alcoolul” s-a dat în stambă, a amenințat oamenii legii cu toporul și s-a urcat pe autospeciala de Poliție, lovind cu pumnii, așa cum puteți vedea în video.

Potrivit informațiilor noastre, în data de 3 decembrie, în jurul orei 16.45, lucrătorii din cadrul din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală Băneasa au direcționați prin dispecerat să se deplaseze pe strada Giamiei din satul Făurei, comuna Băneasa, ca urmare a faptului că o persoană reclamase că un vecin avea un comportament agresiv, aducând injurii la adresa persoanelor aflate în zonă.

Ajunși la fața locului, cei doi polițiști l-au observat pe Asan Chemal, care mergea pe mijlocul drumului și care era sub influența băuturilor alcoolice.

Unul dintre polițiști a coborât din autospecială și s-a îndreptat către Asan Chemal, însă acesta a devenit extrem de agresiv, începând să îl amenințe cu moartea.

Apoi, Chemal a intrat într-o curte, ieșind la scurt timp cu un topor în mână. A ridicat toporul, încercând să-l lovească pe polițist, iar omul legii a intrat în mașină. În continuare, individul turmentat s-a îndreptat către autospeciala de Poliție, dorind să lovească cu toporul, dar atunci a intervenit o femeie, care se pare că e mama inculpatului, aceasta luându-i toporul. Dar individul tot nu s-a potolit. A început să lovească cu pumnii în mașină și chiar s-a urcat pe capotă, sărind și lovind parbrizul.

Citește și: ȘMECHERUL săltat de MASCAȚI era ESCORTĂ ACTIVĂ pentru FEMEI și BĂRBAȚI! VIDEO

În cele din urmă a fost imobilizat, polițiștii pulverizând și spray iritant lacrimogen.

Pe 4 decembrie a fost propus spre arestare, însă Judecătoria Constanța a decis să-l plaseze pe Asan Chemal sub control judiciar.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au depus contestație, iar pe 8 decembrie, magistrații Tribunalului Constanța au admis-o, Asan Chemal fiind arestat la domiciliu.

Minuta aici:

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
2 x poc in aer si al 3 lea in fraier, direct!
0
0
E posibil cand legea este doar pentru unii
0
0
cu batic sare pe masina si da din buric! in alta ordine de idei mai sunt niste indivizi care se cred mai presus de lege dar pe ei nui viziteaza mascatii e unul de exemplu care are multe case probabil nu stie mascatii in care locuieste la care casa sa vina
3
0
alta data cand o va face ...lata!
5
0
Adica mamaia aia din poza e individ !
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712