REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Polițiști atacați cu o furcă de un bărbat nervos. S-au tras focuri de armă

Polițiști atacați cu o furcă de un bărbat nervos. S-au tras focuri de armă

A.F. 23 octombrie 2023 | 18:46 1443

Misiune dificilă pentru polițiști! O femeie din Slatina a fost agresată și amenințată de bărbatul pe care dorea să-l părăsească. Poliția a intervenit în cele din urmă, însă misiunea a fost una dificilă.

Politisti atacati cu o furca de un barbat nervos. S-au tras focuri de arma

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni și luptătorii SAS IPJ Suceava au realizat în cursul acestei zile cu profesionalism o intervenție într-o situație de risc extrem pentru o femeie din comuna Slatina.

Prin intervenția graduală și utilizarea eficientă a mijloacelor din dotare dar și de intervenție tactică, polițiștii au reușit extragerea în condiții de siguranță a unei femei din locația în care era amenințată și agresată, ulterior fiind capturat și imobilizat și agresorul înainte de a-si provoca acte de automutilare, de a răni alte persoane sau de a provoca distrugeri”, transmite Poliția Română.

„Astfel, astăzi, 23.10.2023, in jurul orei 10:30, o femeie a sesizat direct un echipaj de poliție care se afla pe raza comunei Slatina cu privire la faptul că intenționează să își părăsească concubinul, acesta fiind agresiv cu femeia.

La fața locului s-a deplasat echipajul de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini.

Bărbatul agresor a devenit recalcitrant la vederea polițiștilor, a imobilizat-o pe femeie prin strângerea cu mâinile, iar ulterior s-a îndreptat amenințător către echipajul de intervenție cu o furcă, aruncând-o asupra polițiștilor, fără a lovi însă pe nimeni.

După efectuarea somațiilor legale, având în vedere comportamentul agresiv al bărbatului, polițiștii au executat 3 focuri de avertisment in plan vertical, fără a se executa foc asupra agresorului și fără a fi provocate pagube materiale sau vătămări.

Totodată, în urma acțiunii polițiștilor bărbatul a eliberat femeia pe care o ținea de mână, aceasta fiind preluată de către polițiști în condiții de siguranță și evacuată.

Agresorul a renunțat la activitatea ostilă și a fugit în locuință, unde s-a baricadat, amenințând cu incendierea și preferând injurii și amenințări”, se mai arată în comunicat.

Au intervenit „mascații”

„La fața locului a fost direcționata o grupă de intervenție SAS - IPJ Suceava, in vederea gestionării graduale a situației, conform procedurilor de intervenție. De asemenea, a fost solicitat și sprijinul unei grupe de jandarmi.

Deși s-a încercat inițierea unor proceduri de negociere prin sistemele acustice, întrucât nu s-a reușit stabilirea unui canal de comunicare, pentru evitarea unor situații suplimentare de risc, polițiștii au decis o intervenție în forță în locație.

Au fost utilizate toate mijloacele de autoprotecție pentru polițiștii și elementele de tehnică din dotare, activitatea de intervenție fiind înregistrată cu echipamentele tehnice speciale.

După pătrunderea în locație și efectuarea verificărilor, bărbatul a fost găsit în podul locuinței, ascuns sub saci cu lucruri casnice.

Bărbatul a fost preluat fără alte incidente, nefiind necesare alte elemente din dotarea tehnică.

Bărbatul a fost condus la sediul Secției de Poliție Mălini, urmând a fi efectuate audieri și a fi dispuse toate măsurile procedurale, în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului, încadrării juridice a faptelor și pentru dispunerea măsurilor procesuale adecvate.

Totodată, vor fi aplicate toate procedurile incidente Legii 217/2003 privind prevenirea violenței domestice, urmând a se dispune măsuri pentru protecția fizica, psihică și patrimonială a victimei”, se mai arată în comunicatul Poliției Române, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeilor le plac barbatii cu tupeu,obraznici,chiar un pic badarani. Se pare ca sunt considerati sexy. Daca te porti civilizat,esti pampalau,bleg,ciudat . Se lasa in bratele smintitilor si apoi ajung sub picioarele lor.
1
0
Când ești solicitat noaptea la sesizări și sunt neamurile tale nu le amendezi le dai doar avertisment
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510