REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Polițiști atacați cu un topor de un bărbat recalcitrant. Agresorul a fost împușcat în picior

Polițiști atacați cu un topor de un bărbat recalcitrant. Agresorul a fost împușcat în picior

A.F. 22 mai 2024 | 21:31 687

Un bărbat din localitatea Miroslava, judeţul Iaşi, a fost rănit, miercuri, după ce a fost împuşcat de poliţişti, pentru că a fost agresiv, atacându-i cu un topor. Agenţii de Poliţie au mers la locuinţa bărbatului pentru a o căuta pe mama acestuia, după ce celălalt fiu al ei, plecat din ţară, a sesizat că vecinii nu au mai văzut-o pe femeie.

Politisti atacati cu un topor de un barbat recalcitrant. Agresorul a fost impuscat in picior

Potrivit Poliţiei judeţene Iaşi, un bărbat cu domiciliul în Marea Britanie a sesizat Poliţia că vecinii săi din comuna ieşeană Miroslava i-au transmis că nu au mai văzut-o pe mama sa. Aceasta locuieşte împreună cu fratele bărbatului aflat în străinătate.

În urma verificărilor, la domiciliul femeii din comuna Miroslava a fost identificat fiul acesteia, care la vederea poliţiştilor i-ar fi atacat cu un topor.

În acel moment, poliţiştii l-au somat să renunţe la comportamentul agresiv, însă nu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare. Bărbatul a fost rănit în zona unui picior, apoi a fost imobilizat de poliţişti.

Niciunul dintre poliţişti nu a suferit leziuni în urma intervenţiei. Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţia Iaşi anunţă că se fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Totodată, poliţiştii susţin că „sunt efectuate verificări în vederea identificării femeii”, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510