REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Poliţiştii au desfăşurat activități preventive în şcoli: Spune „nu“ drogurilor şi alcoolului!

Poliţiştii au desfăşurat activități preventive în şcoli: Spune „nu“ drogurilor şi alcoolului!

A.F. 20 aprilie 2023 | 00:00 729

Poliţişti din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat, la data de 19 aprilie a.c., activități informativ-preventive în unitățile de învățământ din orașul Năvodari și municipiul Mangalia.

Politistii au desfasurat activitati preventive in scoli: Spune „nu“ drogurilor si alcoolului!

Polițiștii au discutat cu adolescenții despre pericolele la care se expun dacă fac parte dintr-un anturaj nepotrivit și despre importanța alegerii cu atenție a prietenilor.

De asemenea, polițiștii le-au vorbit adolescenților despre riscurile sociale și juridice asociate consumului și traficului de substanțe ilicite.

În acest sens, pentru a evita situațiile de risc, polițiștii recomandă:

– Fii foarte atent la alegerea cercului de prieteni! Nu ezita să-ţi schimbi anturajul când constaţi că acesta are preocupări infracţionale!
 – Nu ceda tentaţiei de a încerca drogurile – şi prima încercare comportă un risc, dependenţa instalându-se chiar de la prima doză, în cazul drogurilor de mare risc;
– Fii puternic, responsabil şi refuză unele propuneri ale amicilor tăi, dacă ţi se pare că au caracter imoral sau ilicit!
– Caută alternative sănătoase de petrecere a timpului tău liber, care să îţi şi ofere satisfacţii (muzica, sportul, drumeţiile sau acţiunile de voluntariat);
 – Dacă ai probleme în familie, la şcoală sau în relaţie, drogurile şi alcoolul nu reprezintă o soluţie, ci doar o problemă în plus!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politistii ar trebui sa tina sedinte si cu judecatorii,sa le spuna ca munca politistului e degeaba,daca traficantii primesc condamnari un pic mai mari decat femeia care a facut puscarie ca a furat un salam,pentru ca-i murea de foame copilul. Sii da,copii trebuie sa ajunga sa inteleaga ca lumea ii dispretuieste,nu o sa-i aplaude pentru porcariile facute din cauza drogurilor si ca drogurile se asociaza de la fabricarea lor pana dupa consum cu cele mai odioase crime si tragedii.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016