REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Polițiștii au găsit droguri aruncate pe podea, într-un club cunoscut din București! Video

Polițiștii au găsit droguri aruncate pe podea, într-un club cunoscut din București! Video

Virgil STOIAN 16 decembrie 2023 | 16:57 3275

PoliÈ›iÈ™tii Capitalei au făcut, ieri noapte, mai multe acÈ›iuni, una desfășurându-se la un cunoscut club din Sectorul 1. Potrivit informaÈ›iilor noastre controlul a fost în clubul NOOK, acolo unde mai multe comprimate de droguri au fost găsite pe podeaua din incinta clubului.

Politistii au gasit droguri aruncate pe podea, intr-un club cunoscut din Bucuresti! VideoImagini de la acțiune

În baza planului BLOCADA, în noaptea de 15/16 decembrie 2023, poliÈ›iÈ™ti din cadrul DirecÈ›iei Generale de PoliÈ›ie a Municipiului BucureÈ™ti – SecÈ›ile 1 È™i 3 PoliÈ›ie, împreună cu politiÈ™tii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice -Sector 1, ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate BucureÈ™ti, în colaborare cu DirecÈ›ia Generală de Jandarmi a Municipiului BucureÈ™ti, AgenÈ›ia NaÈ›ională Sanitară Veterinară È™i pentru SiguranÈ›a Alimentelor BucureÈ™ti, Inspectoratul pentru SituaÈ›ii de Urgență BucureÈ™ti – Ilfov, au acÈ›ionat pentru asigurarea unui climat de ordine È™i siguranță publică, precum È™i pentru protejarea populaÈ›iei împotriva activităţilor comerciale ilicite.

În acest context, cu sprijinul reprezentanÈ›ilor instituÈ›iilor abilitate, poliÈ›iÈ™tii au acÈ›ionat în vederea prevenirii È™i combaterii actelor de tulburare a liniÈ™tii È™i ordinii publice, prevenirii È™i combaterii altor fapte antisociale de natură contravenÈ›ională È™i penală.

În această perioadă, a fost verificată activitatea unei societăți comerciale, în vederea respectării legislatiei privind protecÈ›ia consumatorului.

În urma acestor acÈ›iuni, reprezentanÈ›ii clubului au primit înÈ™tiințări, urmând a se prezenta la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, cu documente, în vederea verificărilor cu privire la înregistrarea în contabilitate a tuturor sumelor provenite din vânzări.

De asemenea, au fost legitimate și verificate 178 de persoane și au fost efectuate 97 de controale ale bagajelor.

In acest context, au fost constatate trei infracțiuni, 2 conform Legii 143/2000, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri și o infracțiune conform art. 372 Cod Penal, privind portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, în incinta clubului au fost găsite mai multe substanÈ›e, susceptibile de a avea efect psihoactiv, acestea fiind ridicate, de către poliÈ›iÈ™ti, cazul urmând a fi preluat de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate BucureÈ™ti.

Totodată, reprezentanÈ›ii ISU au aplicat 6 sancÈ›iuni contravenÈ›ionale, în valoare de 3.500 de lei, conform OMAI 163/2007, privind normele generale de apărare impotriva incendiilor.

Structurile Ministerului de Interne acÈ›ionează permanent pentru prevenirea È™i combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniÈ™tea comunității, fiind pregătite să intervină atunci când situaÈ›ia o impune. AcÈ›iunile în sistem integrat vor continua È™i în perioada următoare.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In portul constanta nu s-a mai capturat 1 g de droguri din 2021…
0
0
Rusine politia romana rusine mai. Daca vede UE imaginile astea chiar nu meritam in Schengen.Bine ca vin alegerile si scapam de idiotii astia de la conducere
4
1
Care e știrea? Ați descoperit America???
4
1
Arderii pe traficanti sa se invete minte
3
0
SIMPLU...CLUBUL INCHIS DEFINITIV ADMINISTRATORII SI SALARIATI ARESTATI
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510