REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Polițiștii au identificat adevăratul autor al unui accident, petrecut la Băneasa, cu ajutorul cetățenilor

Polițiștii au identificat adevăratul autor al unui accident, petrecut la Băneasa, cu ajutorul cetățenilor

A.F. 7 octombrie 2023 | 00:00 1887

Un accident de circulație s-a produs la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, pe strada Sudului, din comuna Băneasa. În urma cercetărilor efectuate, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Rutier au stabilit că autoturismul în cauză ar fi fost condus de un alt șofer decât cel identificat la fața locului, respectiv un bărbat, de 59 de ani.

Politistii au identificat adevaratul autor al unui accident, petrecut la Baneasa, cu ajutorul cetatenilorfoto cu rol ilustrativ

Impactul s-ar fi produs între autovehiculul condus de acesta și un atelaj hipo, condus de un bărbat, de 30 de ani.

În urma accidentului rutier, conducătorul atelajului hipo a fost rănit, fiind transportat la spital.  Imediat după producerea accidentului, șoferul, de 59 de ani, ar fi părăsit locul accidentului. 

Polițiștii au identificat la fața locului un alt bărbat, de 27 de ani, care a declarat că el ar fi condus autoturismul în cauză.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate, urmând ca toate împrejurările în care s-a produs evenimentul să fie stabilite cu exactitate.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța le mulțumește cetățenilor pentru aportul la identificarea persoanei care se afla la volanul autoturismului.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
heloo ce ati mai facut cu accidentul de la baneasa ,ati lasato balta
0
1
e multi bagabonti
4
0
Accidentul de la Baneasa încă nu a fost soluționat de ce ne minte presa și ne sucește ? Ba ca era Ghencu la volan ! De ce nu spune poliția da am fost la Hertea acasă și nu a esit am lăsat o invitație in căsuța poștala ?
8
0
Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare.
3
1
Desfiintati sectia 4 politie Constanta. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare.
7
0
Crede că a fost șmecher ,acum se duc la pușcărie amândoi ,ciobalaii habar nu au de ei
7
0
Hertoiule uite ca iti vine si tie randu
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016