REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
22.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Polițiștii locali au ajuns să scotocească în gunoaie, pentru a prinde contravenienții

Polițiștii locali au ajuns să scotocească în gunoaie, pentru a prinde contravenienții

Replica API 13 iulie 2022 | 00:00 2124

Poliția Locală a reprezentat, încă de la înființare, ruda mai săracă a Poliției Naționale. Cu atribuții mult mai puține și aparținând în general de primăriile localităților, polițiștii locali au făcut, mai mereu, treburile murdare. Ei bine, doi polițiști locali din Constanța au fost surprinși făcând treburile murdare... la propriu. Aceștia, aflați în Stațiunea Mamaia, scotoceau prin pubele de gunoi și prin sacii din jurul lor. Potrivit informaților noastre, aceștia căutau bonuri fiscale pentru ca firma care aruncase gunoiul să poată fi sancționată.

Brațul lung al legii se pare că ajunge peste tot. Astfel se explică prezența a doi polițiști locali, în Stațiunea Mamaia, căutând prin sacii de gunoi aruncați de cine știe ce operator comercial. Potrivit informațiilor noastre, este singurul mod prin care operatorii economici, care își aruncă gunoaiele pe unde apucă, pot fi trași la răspundere. Polițiștii încercau, probabil, să găsească un bon fiscal, pe care să fie trecute datele de identificare ale operatorului economic, și apoi să treacă la amendarea lui.

Ce atribuții au polițiștii locali

În general, polițiștii locali au atribuții de a menţine ordinea şi liniştea publică în zonele şi locurile stabilite prin planul de ordine şi siguranţă publică al unităţii/subdiviziunii administrativ-teritoriale, aprobat în condiţiile legii. Tot ei aplică sancțiuni cerșetorilor, menține ordinea publică în jurul școlilor, constată contravenții și aplică sancțiuni.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...fiecare ar arunca gunoiul , molozul de la demolari, cakatul din vidanje... pe unde l-ar duce capul ! Habar nu aveti ce impact ar avea ! Asa ca : BRAVO POLITIILOR LOCALE !!! Politia Nationala nu se implica in astfel de infractiuni privind PROTECTIA MEDIULUI si intorc capul cand vad pe vre-unul care isi descarca basculanta cu gunoi pe camp , pe domeniul public ! Oricum , Politia Nationala din prezent este compusa 50 la suta din nepotzele , amante , secretare , ospatare , jurnaliste-curvistine angajate politiste la "apelu' bocancilor" care nu au nici o treaba cu munca de politie !
1
0
Le e locul, la gunoi
1
0
cotetarul de VILAU cauta si in cacat pe care pampalaul de DOSPINESCU il haleste ...
1
0
radeti voi dar trebuie sa apere cineva si pubelele..
1
1
Mi se pare foarte normal. Altfel n-ai cum sa faci, iar obisnuintele proaste se vor schimba. Ei isi fac meseria.
1
0
Sa-i preia Polaris.
1
0
Cum cautau in gunoi, pe geamul masinii?
0
0
Draga Virgil, tu esti chiar oligofren! cum poti incropi astfel de articole!! Si apropo, nu exista institutia Politia Nationala, dobitocule, exista doar Politia Romana
1
0
Personal si sa mi fie cu iertare dar chiar nu stiu ce va recomanda pt aceasta profesie daca o putem numii jurnalisti
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513