REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Polițiștii locali, pe urmele BIȘNIȚARILOR DE ȚIGĂRI din Constanța!

Polițiștii locali, pe urmele BIȘNIȚARILOR DE ȚIGĂRI din Constanța!

Replica API 19 ianuarie 2019 | 03:55 807

Zilnic, polițiștii locali fac verificări în preajma piețelor din municipiul Constanța, dar și în alte zone, cunoscute ca fiind preferate de bișnițarii de țigări. Și, cu fiecare ocazie, surprind bișnițarii în „acțiune”, le confiscă marfa și le dau amenzi consistente.

De exemplu, joi, 17 ianuarie a,.c., polițiștii locali au depistat șapte persoane, care ofereau spre vânzare 32 de pachete cu țigări fără timbru accizabil și au găsit abandonate pe domeniul public alte 28 de pahete cu țigarete netimbrate. Comercianții ambulanti acționau în Piața Grivița, Piața Tomis 3 și pe strada Soveja în zona Eden.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru identificare, în baza prevederilor art.20 lit.h din Legea 155/2010, iar după stabilirea identității, acestea au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 4200 lei. Todotodată, fiindu-le dispusă măsura complementară de confiscare a 32 de pachete de țigări fără timbru și indisponibilizată suma de 118 lei, bani proveniți din acte de comerț ilicit. „Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să respecte prevederile legale în vigoare”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te doare cacatul...Vand tigari cu capul gol ...pulitia locala stau cu curul in masini...
1
3
Legea e incompleta. Sa amendeze si cumparatorul, ca e complice.
5
1
Felicitari Politia Locala ! Dogaru a format in 2018 o echipa compusa din fosti luptatori DIAS, fosti jandarmi, fosti sefi de Politii locale din alte localitati si tineri competenti ,cu studii, care vor sa faca cariera in Politia Locala. Prietena mea lucreaza in Politia Locala si va pot spune ca stiu ce activitati desfasoara in folosul cetateanului. Sunt peste tot, atat cat le permite legea. Vor fi o forta in municipiul Constanta. Felicitari domnule Dogaru
8
2
Cat timp politica de ocrotire a ologopolului in domeniul tutunului este active,contrabanda este profitabila si va inflori. Derivatele,adica alte fapte infractionale conexe,la fel.
5
2
Bravo locala.In sfarsit se face curatenie in acest domeniu al tigarilor. Afara cu bisnitarii din piete. Felicitari sefilor din politia locala La puscarie cu ei si cu cei care i au tinut in brate.
7
2
Ieri a venit politia locala si i-a cautat si in cur.cum apareau tiganii sa vanda vrenea si locala si ii lua.cand vin jandarmi nu se intampla nimic.se vand tigari langa ei.
11
1
Chiar asa ! Am fost in piata tomis 3 sa mi iau tigari si ciorile imi spun ca nu au tigari ca ia zapacit politia locala
10
0
Joi am fost liberi .
5
1
Felicitari
4
1
unde dracu au fost joi in piata tomis III ca era plin de bisnitari?
3
3
Nu sunt bisnitari de tigari in Constanta.
6
1
Haha buna gluma..s au dus sa adune spagile pentru interlopi.
6
1
va asteptam si la abator sa-i ridicati, ca sunt prea multi
7
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016