REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.8° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Polițistul Cotlenco, acuzat de moartea judecătoarei Șerban, condamnat tot cu suspendare!

Polițistul Cotlenco, acuzat de moartea judecătoarei Șerban, condamnat tot cu suspendare!

Replica API 24 martie 2022 | 13:48 3955

Marian Cotlenco, polițist la data faptelor, a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii și a primit 2 ani și 2 luni cu suspendare, pe 3 martie 2021. La apel, judecătorii Curții de Apel Constanța, pe 14.10.2021, au desființat sentința și au trimis dosarul spre rejudecare. Astfel, cauza a ajuns iar la Judecătoria Constanța, iar pe 23 martie 2022, magistrații s-au pronunțat: 2 ani și 2 luni cu suspendare. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la apel.

Amintim că Iuliana Mihaela Șerban, judecător în cadrul Curții de Apel Constanța, s-a stins din viață, în urma unui teribil accident rutier care a avut loc, sâmbătă, 23 martie 2019, în zona centrală a municipiului Constanța, mai exact la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu. În accident au fost implicate două autoturisme, respectiv un Volkswagen și un taxi marca Renault, dar și un triciclu. Potrivit oamenilor legii, triciclul, condus de Marian Cotlenco (polițist la data faptelor), venea pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis, și, ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu taximetrul, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre Ferdinand, dar și cu cel de al doilea autoturism, Volkswagen-ul, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre bulevardul Mamaia. Triciclul era condus de polițistul Marian Cotlenco, de 32 de ani, agent de poliție de Investigații Criminale, în cadrul IPJ Constanța, iar pasageră pe autovehicul era judecătoarea Iuliana Mihaela Șerban, de 44 de ani. În urma impactului, pasagera a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autovehiculelor în zonă, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că femeia era inconștientă și suferise un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație.

Marian Cotlenco a fost cercetat, însă a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii, care, iată, încă se află pe masa judecătorilor.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de vina sunt cei care au decis sa puna stalpii aia nenorociti ca daca nu erau rahaturile alea ar fi cazut, s-ar fi lovit. Asa, i-a intrat un stalp un burta si i-a scos matele.
1
0
asta si cu alex filip de sta cu tentativele de interlopi ls masa
0
0
A fost politist la stejaru ! Acolo tot Satul au dosare cu tauri !
0
0
Cum ba doar atat? A omorat un om! Nu conteaza ca a fost voit sau nevoit.
0
0
Voi astia de va tot spuneti parerile pe aici tot mai sperati ca justitia asta judeca oamenii in mod egal
1
0
rusine, mare rusine pentru justitie. Pentru conduita lui profund imorala, Marean merita sa infunde bulau macar sapte opt ani.
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768