REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Ponei chinuiți pe plajă, în caniculă, salvați de polițiști

Ponei chinuiți pe plajă, în caniculă, salvați de polițiști

Replica API 3 iulie 2022 | 00:00 17654

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii si combaterii utilizării abuzive a animalelor în orașul Năvodari, zona turistică Mamaia Nord.

În urma activităților, polițiștii au identificat 2 bărbați, de 29, respectiv 33 de ani, care utilizau animale (ponei) pentru a fi fotografiate de turiști în scopul obținerii unei sume de bani.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă de 3.000 de lei fiecare, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor.

Totodată, polițiștii au efectuat o examinare a celor 2 ponei, constatând faptul că animalele prezintă urme de deshidratare și apatie, iar prin plimbarea pe plajă au fost expuse forțat la temperaturi foarte ridicate, fiindu-le astfel provocate suferințe fizice și psihice.

În acest sens, polițiștii au emis câte un ordin de plasare în adăpost, pe o perioadă de 45 de zile, cei 2 ponei fiind transportați și depuși la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E normal ca pe noi romanii ne "fote" grija de ponei mai TIGANOIULE BORAT mancator de lebede , luav-as fata in pwla tie , lu' ma-ta care te-a fatat si lu' tac'tu care a dus-o la produs "la Spania" de natie spurcata ce sunteti !
1
0
Aoleu, ce-i fote grija pe romani de ponei !
0
0
Te-as plimba vreo trei ore in lesa pe plaja, prin soare, fara apa, fara mancare, dar cred ca n-ar vrea nimeni sa faca poze cu tine.
2
0
Pe aia cu prafuri i-au lasat , mai importanti sunt poneii !
0
0
Si la costinesti ponei t****i la cersit tiganie pe plaje pontoane din saci spagi pretitundeni
0
0
putin foc unde stau giosaniimptr curatenie si deratizare!
0
0
Iar ciorile borate la bulau!
1
0
poate aflati si de cei din zona plajei malibu ,parc care vand porumb-gogosi-si alte prostii de vreo 3 ani si nu au nici o problema.
1
0
.***e trei ani despre existenta acestor ponei chinuiti de t****i ! De fapt sunt 4 ponei pe care tiganii ii tin intr-o baraca in zona dinspre Navodari a Complexului Phoenicia ! Zona aceea este imputita , plina de gunoaie , dar cei de la Compartimentul "MEDIU" din Politia Locala Navodari nu iau masuri pentru curatarea acelei zone ,veritabil focar de infectie ! Iar in zona sunt aciuate persoane suspecte care nu isi justifica prezenta si fierb porumb in conditii jalnice ! Veritabil focar de infectie in mijlocul Litoralului ! Domnule Primar CHELARU FLORIN va rugam sa va sesizati, luati masuri !
1
0
pe yt, despre infractiunile infractorilor de la navodari, aflati in legaturi cu unii din oamenii legii. vizionare placuta. mi-a aparut la recomandari
1
1
Lu Corina Martin si Bucovala. Voi credeti ca au curaj sa spuna ceva cele 3 minti luminate ale turismului rromilor cu: ponei porumb fiert alba neagra dar mai ales celor din asa zisul Sat de Vacanta?pai asta stiti ce nseamna?nu vreti sa stiti.asa ca atat timp cat turismul esge lasata pe mana lu Corina Martin nu va mai mirati de ce arata in halul asta. Doamna Corina, pup jos.
0
0
Cu poneii am inteles, dar cu ciorile ce au facut ?
0
0
va steptam si pe faleza Costinesti zona 10 steaguri, sunt trei ponei chinuiti in fiecare zi, mai ales seara
0
0
si dupa 45 de zile sunt dati inapoi tziganilor care nu platesc amenda si ies iar pe plaja.
1
0
salvati poneii de tigani!
0
0
Ma bucur ca amaratii aia 2 de ponei, nu mai sufera... Suflete nevinovate, care sunt exploatate de catre niste trantori care vor sa obtina de pe urma lor bani...
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513