REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ponta, replică pentru jurnalista de la Digi24: Transmit știri false sau exagerează în mod histrionic

Ponta, replică pentru jurnalista de la Digi24: Transmit știri false sau exagerează în mod histrionic

Mariana MURAT 24 octombrie 2023 | 13:15 1250

Victor Ponta a ironizat  transmisiunea reporterului Cristina Cileacu, de la Digi24 din Israel, sugerând că aceasta „îşi bate joc de telespectatori” şi că ar trebui să îşi dea demisia. Acesta a mai transmis un mesaj pe un site de socializare unde a dat de înțeles că jurnalista ajută Hamas fără să vrea.

Ponta, replica pentru jurnalista de la Digi24: Transmit stiri false sau exagereaza in mod histrionicVictor Ponta

Hamas este o organizație teroristă și Statul Israel trebuie sprijinit să elimine definitiv acest pericol pentru cetățenii săi și pentru toți oamenii. Cred că adevarul, responsabilitatea și seriozitatea  sunt armele cu care toți trebuie sa luptăm împotriva acestor teroriști; dacă jurnaliști prea zeloși, prea oportuniști sau prea interesați de rating transmit știri false sau exagerează în mod histrionic - de fapt ajuta Hamas fără sa vrea neapărat (după care își scuza greșelile atacând pe toată lumea ). Sper ca teroriștii sa fie pedepsiți, nevinovații să fie protejați și pacea să revină în aceasta lume atât de greu încercată!”, a transmis Victor Ponta.

Reamintim faptul că Digi 24 i-a trimis în Israel pe jurnaliștii Cristina Cileacu și Valentin Stan. Într-o intervenție live din Tel Aviv, Cristina Cileacu relatează culcată la pământ și arată că bombardamentele sunt destul de aproape de locul din care relatează jurnaliștii.

În timp ce Cristina Cileacu relata fiind culcată la pământ, prin spatele ei se plimbă liniștiți oameni pe biciclete semn că situația nu era chiar atât de rea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Miki Mouse ai mințit r*mânii ani la rând Ai vrut să dai resursele țării moka la străini Azi te crezi deștept critici reporterii care se află în zone cu război Dacă ești deștept și freci menta degeaba mergi tu in locul celor care transmit În r*mânia azi sânt unii atât de fraieri că nu știu să uite nici la tv Dacă ceva nu îți convine la un canal TV ai telecomanda schimbi unde vrei Prostia la mulți care se cred deștepți papagali cu pene
2
1
Ba scursura, cu fata de retardat. Dute in p**a mea. Ciolacule, iai dat o paine prostului, dar iti ia din voturi. Dal afara sa moara de foame dal in pulili noastre de infect.
3
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016