REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ponturi pentru o experiență plăcută la sloturi online

Ponturi pentru o experiență plăcută la sloturi online

Virgil STOIAN 16 mai 2024 | 07:56 386

În cazul în care ești pasionat de sloturi online, ți-am pregătit un ghid prin care îți poți maximiza experiența și să te distrezi mai mult. Îți vom arăta care sunt jocurile pe care merită să le alegi, cum să stabilești mizele și alte detalii interesante.

Ponturi pentru o experienta placuta la sloturi online


Verifică RTP-ul jocului

RTP este prescurtarea de la Return to Player și reprezintă procentajul pe care un joc îl întoarce utilizatorilor într-o perioadă nedeterminată de timp. La operatorii de cazino online, cele mai multe sloturi au un RTP de peste 92%. Asta înseamnă că jucătorii vor primi înapoi 92% din sumele rulate, iar cazinoul își va opri câteva procente pentru a-și asigura costurile de operare și a face profit.
Poți verifica site-urile cu recenzii ori poți citi secțiunea de informații pentru a vedea ce RTP are fiecare joc. Ideal este să alegi un joc cu RTP mai mare pentru că, în teorie, îți va întoarce o bună parte din ce ai băgat. Totuși, nu înseamnă că dacă un joc are RTP de 92% automat ai șanse mai mici de câștig decât la unul cu RTP de 98%. Poți face profit la ambele sau poți pierde la ambele. Totul depinde de norocul pe care îl ai în ziua respectivă.


Ponturi pentru o experienta placuta la sloturi online


Dacă joci la sloturi cu jackpot progresiv, asigură-te că ești eligibil să îl declanșezi

Foarte populare sunt jocurile de păcănele cu jackpot progresiv. Utilizatorii sunt atrași de premiile mari, care cresc cu fiecare spin efectuat. Totuși, este important să te informezi înainte. La unele sloturi cu jackpot progresiv există un prag minim pe care trebuie să îl mizezi pentru a fi eligibil să câștigi jackpot-ul. Citește secțiunea de informații dacă scopul tău este să joci pentru a ținti jackpot-ul.
Unele jocuri au mai multe jackpot-uri și vei vedea suma minimă pe care trebuie să o mizezi pentru a fi eligibil. Există însă și jocuri la care acest lucru nu este valabil și toți utilizatorii au aceeași șansă. Din acest motiv, este bine să te informezi înainte. Sloturile par jocuri simple, în care doar setezi miza și dai spin, însă pentru a maximiza experiența este bine să știi și cele mai mici detalii, care pot face diferența.

Alege jocul potrivit pentru tine

Nu trebuie să începi o sesiune cu gândul că vrei să câștigi. Nu despre asta este vorba la jocuri de noroc. Privește-le ca pe o experiență distractivă. Din acest motiv, este bine să alegi un joc care să îți placă indiferent dacă vei câștiga sau nu. Un punct de pornire este tematica sa. Dacă ești pasionat de istorie, ai putea alege un slot cu o astfel de tematică.
Poate un slot despre istoria Egiptului Antic ori inspirat din Imperiul Roman. În al doilea rând, unii jucători recreaționali se bucură de fiecare dată când văd pe ecran că au câștigat. Pentru ei sunt mai potrivite sloturile cu volatilitate mică, deoarece oferă plăți mai des, cu mențiunea că sumele sunt în general mai mici decât la cele cu volatilitate mare, care fac plăți mai rar.
Ponturi pentru o experienta placuta la sloturi online


Începe cu mize mici

Important este să joci sumele pe care ți le poți permite să pierzi, deoarece nimeni nu poate anticipa ce se va întâmpla într-o sesiune. Iar dacă ai făcut suficienți bani din sloturi online, poți să iei în calcul să crești mizele. Eventualele pierderi vor fi mai ușor de digerat, dacă vin din banii câștigați la operatorul respectiv. Niciodată să nu mizezi mai mult decât îți poți permite să pierzi, pentru a păstra jocul responsabil. Primul gând trebuie să fie distracția, iar eventualele câștiguri materiale să fie privite doar ca un bonus.

Sursa foto canva.com. 18+ Joacă Responsabil!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510